Blogs

Straight from … Denmark

Bij ons vind je veel Nederlandse, maar ook internationale merken in de shop. In kindermodeland zijn het niet Parijs en Milaan die de toon voeren, maar Scandinavische merken steken daar met kop en schouders bovenuit. Daarom nemen we je mee naar Kopenhagen en de merken die daar hun thuisbasis hebben.

Copenhagen rules

Dé modehoofdstad van Scandinavië is Kopenhagen. Dat geldt niet alleen voor kleding voor volwassenen, maar ook kinderkledingmerken zijn goed vertegenwoordigd. In onze shop vind je de bekende merken MarMar Copenhagen (heeft met recht de beste basics), Soft Gallery (bekend om de gouden details), en Konges Slojd (heerlijk scandinavisch met bloemenprintjes). In dit rijtje mogen we ook MP Denmark niet vergeten. Beenmode van topkwaliteit in de leukste kleuren!

Marmar copenagen kinderkleding

Schoenen en laarzen

Als je denkt dat je er met kinderkleding bent, dan heb je het mis. De Denen staan ook bekend om hun kwaliteitsschoenen. De En Fant laarzen zijn al jaren een fenomeen in onze winkel, maar ook het schoenenmerk Angulus timmert goed aan de weg. Angulus is het grootste schoenenmerk in Denemarken en bestaat al bijna 100 jaar. De productie vindt plaats in Portugal omdat daar de beste grondstoffen en vakmensen verkrijgbaar zijn.

angulus boots

Speelgoed en accessoires

Deens design is absoluut een begrip. Je vindt het niet alleen terug in meubels, maar ook in lifestyle items en speelgoed. Liewood is een prachtig voorbeeld van hoe je met weinig poespas prachtige producten kunt maken. Alles aan dit ingetogen merk is mooi. Hetzelfde geldt voor het de lifestyle collectie van Konges Slojd, waar elk seizoen dezelfde print als in de kledingcollectie terug komt. Ook het speelgoed van Konges is een lust voor het oog.

konges slojd en liewood

Nieuwe merken

Terug van weggeweest: Done by Deer. Omdat wij regelmatig vragen kregen naar het sympathieke Done by Deer, hebben we dit merk weer ingekocht. Binnenkort terug in de nieuwe winkel!
Ook nieuw is de muizenfamilie van Maileg. De stoffen muisjes zijn zo mooi gemaakt met oog voor detail, dat het echte collectors’ items zijn. Naast de bekende muisjes hebben we ook de leukste rammelaars en andere kids accessoires.
Coming soon: OyOy. Hét merk met de meest geweldige decoratie voor de kinderkamer. Wandkleden, tapijtjes, meubeltjes, OyOy has it all. Wij kunnen niet wachten!

maileg

Binnenkort een tweede winkel

Veel klanten weten het al, maar binnenkort openen wijde deuren van onze tweede winkel in Wateringen. Het nieuwe pand is vlakbij de ‘huidige’ winkel, welke medio december open zal gaan. In deze shop vind je de tofste kinderkleding en lifestyle accessoires, zoals je al van ons gewend bent.
De huidige winkel wordt omgetoverd tot babyparadijs. Daar kunnen alle mamma’s en moms-to-be terecht voor alles op newborn gebied.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *