Blogs

De Beste Baby Basics

Als je een baby krijgt, komt er heel veel op je af. Je moet beslissen over praktische zaken zoals de kinderkamer, -wagen en maxi cosi. Maar ook nadenken over waar en hoe je wilt bevallen, welke naam je mooi vindt en welk geboortekaartje je kiest. En dan heb je ook nog eens met die zwangerschapshormonen te maken waardoor je aan alles twijfelt… Gelukkig zijn er veel instanties en websites waar je voor advies terecht kunt. Zo bieden wij ook een helpende hand. Want we zetten de beste baby basics voor je op een rijtje.

baby basics

Lekkere verzorging

Ook al is je kleine nog niet geboren, je kunt vast wel genieten van de heerlijke geur van babyverzorgingsproducten. The Gift Label (1) heeft een hele verzorgingslijn: van shampoo tot bodylotion en zelfs roomspray. En de geur? Niet te versmaden. In de winkel kun je hem ruiken. Ben je online klant en benieuwd naar The Gift Label, vraag dan een gratis proefmonstertje aan. Overigens zijn alle producten hypo allergeen en zeer geschikt voor doge en gevoelige babyhuidjes.

Ga je lekker badderen, dan heb je een badcape nodig en een aantal hydrofieldoeken. Voor beiden kun je bij Liewood (2) terecht. De badcapes zijn superzacht en verkrijgbaar in heel veel kleurtjes. De hydrofieldoeken (70 x 70 cm) zijn handig voor alles. Om af te drogen, voor in het bedje, op het aankleedkussen en in de zomer zelfs als dekentje. Ook het merk Konges Slojd heeft prachtige hydrofieldoeken en die van Lodger zijn nu zelfs in de sale. Allemaal zijn ze van ademend en organic katoen.

'Bibs spenen (5) zijn er in 3 maten en gemaakt van natuurrubber.'

baby basics boys

Niet te warm!

Er bestaan veel indianenverhalen over welke kleertjes je het beste kunt aantrekken bij een baby. Eigenlijk is het heel makkelijk: hetzelfde als jij zelf. Dus is het snikheet, trek je kleintje dan ook een korte broek aan. Of alleen een romper. Veel mensen hebben de neiging een baby te warm te kleden, waardoor ze oververhit kunnen raken. Een maillot onder een broekje in de winter is echt niet nodig! In de wagen ligt hij of zij toch onder een dekentje of in een voetenzak. En als het heeeel koud is, doe je er een lekkere kruik bij.
Alleen newborns hebben in eerste weken extra warmte nodig. Ze kunnen vaak hun warmte niet goed vasthouden. Omdat een baby voornamelijk via het hoofdje afkoelt, kun je het beste een mutsje opdoen. En een pakje met lange mouwen en pijpjes. Kies dan wel voor biologische, zachte en ademende stoffen, waardoor de baby het niet te heet krijgt.

Welke kleertjes?

In onze shop vind je heel veel mooie babymerkjes. De basics van MarMar Copenhagen (3 en 6) zijn ideaal. De pasvorm is mooi de stoffen zacht en de kleuren ingetogen. Wil je een printje, kies dan voor Konges Slojd. Dit merk is er al vanaf maatje 44. Ook het Spaanse One more in the Family en Play Up hebben hele fijne pakjes en zelfs jurkjes. Weet je het geslacht nog niet, kijk dan eens bij Mingo: alles in unisex kleuren en modellen. Houd je van wat gewaagder, dan moet je bij Mini Rodini, CarlijnQ of Bobo Choses zijn. Onze collectie babykleertjes vind je hier >

'De beste babysokjes zijn van MP Denmark (4). Die blijven altijd zitten!'

Shop in onze winkel en webshop

In onze webshop vind je nog veel meer toffe kinderkleding merken. Bestel je online, dan pakken we je order met liefde in. Wil je liever naar de winkel in Wateringen komen, dan staan we altijd voor je klaar. Gezellig!
Mocht je vragen hebben over maten, merken of wil je wat anders weten? Neem dan vooral contact met ons op via mail of telefoon.
Neem een kijkje in onze shop>

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *