Blogs,  Brand talk

Moois van Mingo

Kinderkleding merk Mingo mag zich met recht één van de populairste van Nederland noemen. Hun kracht? Sterke basics die werkelijk overal bij passen. Dat zien we ook weer terug in de nieuwe herfst/wintercollectie. Mingo laat zich met vrijwel alle andere kinderkleding merken combineren. Dussss …. zorg ervoor dat je altijd een Mingo-item in je kast hebt!

Zwart witte basics

Mingo is ooit begonnen met een basic kledinglijn in zwart-wit. We kennen ze allemaal: de streepjes en de dots printjes op leggings (je weet wel, met de kniestukken), longsleeves en t-shirts. Items die een mooie basis vormen voor een outfit. Weet je het soms even niet meer wat je nou bij die nieuwe sweater moet dragen? Een Mingo basic is your way out. Echt waar! Overigens kun je er nooit genoeg van hebben. Wij horen vaak dat klanten alle maten in de kast hebben liggen 😉

Ga naar de basiscollectie van Mingo kinderkleding >>

Kleur in de winter

In de nieuwe Mingo collectie komt een groot aantal bekende items weer terug: leggings, joggers, sweaters en longsleeves. Maar er zijn ook weer fantastische jurken, knitwear en chino’s aan toegevoegd. De kleuren hebben natuurlijk weer pakkende namen: blauw, oranje groen, bruin. Mingo gaat duidelijk back to the 70’s met het gebruik van oranje en knalgroen. En daarin zijn ze niet de enige. Meerdere merken hebben deze retro kleuren omarmd en komen ook terug in het interieur. Onze favorieten deze winter? Beslist de cropped sweater en de mouwloze hoodie. Die vind je straks in drop 2.

Herfstjas van Mingo

Mingo en duurzaamheid

Alle kledingstukken van Mingo zijn in meerdere opzichten super duurzaam. Door de basic uitstraling kun je items in heel veel outfits gebruiken. Je kunt ze dus lekker vaak dragen. Ook zijn ze kwalitatief zo goed, dat er meerdere kinderen plezier aan kunnen hebben. En … ze zijn unisex dus het maakt niet uit of een broertje, zusje, neefje of nichtje het voor de tweede keer draagt.

Wist je dat... de bedenkers van Mingo vroeger bij Ikea werkten?

Alles is gemaakt van 100% biologisch katoen of linnen. Voor gebreide vesten en truien wordt een milieuverantwoord wolmengsel gebruikt. En de productie vindt bij lokale bedrijven in Portugal plaats. Eén van de meest duurzaam producerende landen van Europa en bekend om hun vakmanschap.

Voor iedereen een Mingootje

De Mingo collectie begint al bij newborn (de zwart wit rompers zijn ideaal als kadootje wanneer je het geslacht nog niet weet) en loopt door tot en met 12 jaar. De maatvoeringen zijn anders dan anders: 1-2 jaar, 2-4, 4-6 etc. Daar heeft Mingo bewust voor gekozen: een item gaat minimaal 2 jaar mee. Koop je een broekje in 2-4, dan sla je het bij 2 jaar nog om, zit hij bij 3 jaar helemaal goed en ga je bij 4 jaar weer voor een nieuwe! Best slim bedacht.

Bijna de hele Mingo collectie ligt bij Kids Department

Bij Kids Department hebben we een breed aanbod van de Mingo collectie. Bij de inkoop houden we zoveel mogelijk rekening met de wensen van onze klanten. Daardoor kan het soms zijn dat we een item niet in de collectie hebben. Kortom, we staan voor goede service, snelle levering en persoonlijke aandacht. We verzenden gratis bij bestellingen vanaf € 100,00 in Nederland en vanaf € 150,00 in België. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling bij ons in de winkel op te halen om kennis met ons te maken. Wij adviseren je graag!

Check onze collectie Mingo kinderkleding >>

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *