Vakantievibes
Blogs

(Mei) vakantievibes

Beginnen de vakantievibes bij jou ook al te kriebelen? Misschien ga je in de meivakantie al lekker weg. Of stel je het nog even uit tot de zomer? Hoe dan ook, het voorjaar is de tijd om even de zomergarderobe na te lopen. Heb je nog genoeg korte broeken, t-shirts en tops? En vergeet de sandalen en de zwemkleding niet. Daarvan zul je vast en zeker nieuwe nodig hebben. Let the vakantievibes begin!

Een nat pak

Een zwembroek, badpak of bikini mag niet in je vakantiekoffer ontbreken. Ga je naar de zon, kies dan voor zwemkleding met een UV filter, zoals van Beach & Bandits. De bescherming van dit swimwear komt overeen met factor 50. Dat scheelt weer insmeren! Voor jongens wordt vaak voor een short in combinatie met een zwemshirt gekozen. Meisjes kunnen shinen in een zwempak (met korte of lange mouw). Koop overigens UV werende kleding nooit te groot. Dan wordt de werking minder en is de kans op slijtage groter. Als je twijfelt over een maat, vraag ons gerust om advies.

Naast de toffe zwemkleding van Beach & Bandits vind je in de winkel ook badpakken, bikini’s en shorts van onder andere Lil Atelier, Rylee & Cru en Tinycottons. Shop hier alle swimwear.

beach & bandits

Frisse voeten

Een paar slippers of sandalen zijn altijd fijn bij warmer weer. Favoriet in onze winkel zijn Salt Water Sandals, de enige leren sandalen die tegen zout water kunnen. Verder zijn ze superstevig en vormen zich makkelijk naar de voet. Voordat je een paar Salt Waters aanschaft, is het belangrijk je goed te oriënteren welk model en maat bij je kindje past. In onze vorige blog lees je er alles over.

Ook leuk en handig zijn de slippers van Freedom Moses en die van Red Rag. Ennnn, vergeet de waterschoenen van Liewood niet. Deze kun je trouwens het beste een maatje kleiner aanschaffen dan de draagmaat.

Houd je hoofd koel

Omdat kinderogen erg gevoelig zijn, is het belangrijk deze met een goede zonnebril te beschermen. Die van Izipizi hebben een optimale bescherming; 90% van het licht wordt geabsorbeerd. De kleinste modellen (baby, kids en kids+) hebben een handige strap welke je aan de pootjes kunt bevestigen en de bril op zijn plaats laat zitten. De keuze aan kleuren en modellen is reuze!

Een zonnehoedje of pet is ook handig tegen felle zonnestraling. Voor de kleinsten zijn er lieve zonnehoedjes van Liewood. Maar ook voor grotere kids heeft Liewood leuke buckethats, rieten hoedjes en petten. Ben je een echte pettenfan, kijk dan vooral bij Repose Ams, Tinycottons, Bobo Choses en Mini Rodini.

Eyewear Izipizi

Meer vakantievibes: ga voor blote benen

Natuurlijk is er niets lekkerder dan met mooi weer luchtig gekleed te gaan. Dus haal de korte broeken en tops maar uit de kast! Alle merken in onze winkel hebben geweldige zomercollecties. En ze zijn ook nog eens heel goed met elkaar te combineren. Basic shorts en rokjes kom je vooral tegen bij Mingo, Repose AMS en American Vintage. Ga je voor printjes, kijk dan vooral bij Bobo Choses, Mini Rodini en Tinycottons. Houd je meer van natureltinten, dan zijn Play Up, Rylee & Cru en Marmar Copenhagen echt iets voor jou. Laat de vakantievibes maar komen!

Wil je trouwens meer inspiratie voor zomersetjes? Volg ons dan op Instagram. Daar laten we je regelmatig de leukste combinaties zien.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *