Brand talk

Nieuwe merken zomer 2020

Een belangrijk onderdeel van onze shop is het merkenpakket. Wij zijn kritisch op de merken die we voeren; voldoen ze aan de duurzaamheid- en kwaliteitseisen? Past het qua look and feel nog bij Kids Department? Daarom nemen we soms afscheid van merken en voegen we ook weer nieuwe merken toe. Deze zomer hebben we weer een aantal mooie nieuwkomers. We stellen ze graag aan je voor.

Een knipoog naar Wynken

Zoals je weet hebben we vooral veel Nederlandse, Scandinavische en Spaanse merken in onze shop. Maar Wynken is een uitzondering. Het is namelijk 100% brits. Londen is de thuishaven van dit sinds 2014 bestaande merk. Oprichtster Elbe Lealman wilde graag een design kinderkledingmerk beginnen, maar dan zonder het ’tuttige’ van de meeste Engelse merken. Dat zien we terug in de ontwerpen en de wijdere fit van alle items. Engelse invloeden zijn terug te zien in de overhemdjes, ruitjespatronen en sportieve broekjes en trackjackets voor de jongens. Door het knipoog-logo herken je een item van Wynken meteen!

Wynken

Super duurzaam: Wander & Wonder

Geïnspireerd door haar vele reizen, ontwierp Hilda Yin in 2017 haar eerste collectie. Dat ‘globalisme’ is terug te zien in haar designs. haar filosofie is geen trends te volgen maar met de dag te leven en doen wat op dat moment in je op komt. Items van Wander & Wonder worden in een beperkte oplage geproduceerd. Op is ook daadwerkelijk op, zodat er geen overproductie plaatsvindt. en dat is wel zo duurzaam. De zomercollectie is lekker kleurrijk en speels. De Finse Olya heeft voor deze collectie de illustraties gemaakt. Boegbeeld is de Franse kat, die je op vrijwel alle items terugziet.

 

 

Beautiful Basics van Little Hedonist

Volgens eigen zeggen maken ze basic couture. Little Hedonist heeft inderdaad een sterke basis collectie van topkwaliteit. En een duurzame boodschap. Want: de basics kun je het hele jaar dragen en makkelijk doorgeven voor een tweede ronde. Door de mooie kwaliteit kun je er echt lekker lang mee doen. Ook zijn veel items 100% organic of zelfs gemaakt van recyclede materialen. Little Hedonist is een Nederlands merk. Daar mogen we best trots op zijn!
De zomercollectie bestaat uit fluweelachtige stoffen in pakkende kleuren met een knipoog naar de jaren ’70. Dat betekent flared broekjes, bruintinten, oranje en knalroze. Echt, wij houden ervan.

Little Hedonist

Shop meer leuke merken in onze webshop

Naast deze nieuwe merken, verkopen we natuurlijk ook de meer bekende merken zoals Mini Rodini, Marmar Copenhagen en Maed for Mini. Allemaal in toffe designs en van topkwaliteit.

Mocht je vragen hebben over maten, merken of wil je weten hoe je je favo item kunt combineren? Neem dan vooral contact met ons op via mail, social media of app. We staan altijd voor je klaar.

In Nederland verzenden we onze pakketjes gratis wanneer je bestelling een waarde van minimaal € 100,00 heeft. Voor onze Belgische klanten is dat € 150,00. Je kunt je bestelling uiteraard ook in onze fysieke winkel in Wateringen op komen halen.

Neem een kijkje in onze shop>

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *