Blogs,  Brand talk

Izipizi: de beste zonnebril voor kids

Vanwege de grote vraag hebben we onze collectie Izipizi zonnebrillen uitgebreid met nieuwe maten en nieuwe kleurtjes. Izipizi is op zonnebrillengebied één van de betere merken. De glazen zijn van hoge kwaliteit en montuurtjes zijn flexibel, zodat ze niet snel stuk gaan. In deze blog vertellen we je wat meer over dit merk.

De beste glazen

Alle modellen hebben gepolariseerde glazen, wat lichtintensiteit en lichtschittering vermindert. Ook hebben ze categorie 3 UV-bescherming (op een schaal van 4). Dat betekent dat de glazen het licht voor gemiddeld 90% absorbeert. Categorie 3 is de beste bescherming tegen fel zonlicht voor kinderen. Een goede reden om een zonnebril voor je kleintje te overwegen.

 

izipizi

Veel keuze

Izipizi’s zijn er in verschillende maten:

baby (0-1 jaar)
kids (1-3 jaar)
kids +(3-5 jaar)
junior (4-10 jaar) in model #D (onderkant rond), #C (hoekig) en #G (rond).
Sun #H (vanaf 11 jaar) voor een smal gezicht

 Het baby- en het kidsmodel wordt geleverd met een handige rubberen hoofdband, waardoor de bril goed op zijn plaats blijft zitten. De bril zit in een mooi doosje met vilten hoesje. De prijzen variëren tussen de 25 en 25 euro.

Nog meer bescherming

Natuurlijk ben je er met alleen een zonnebril nog niet als het gaat om zonbescherming. Goed insmeren is belangrijk, net als een UV shirt en een zonnehoedje. Beach & Bandits heeft het grootste assortiment in UV badkleding, maar ook de zwemcollectie van Bobo Choses en Mini Rodini is UV werend. Voor zonnehoedjes kun je terecht bij Liewood of House of Jamie. Deze zijn er in verschillende maatvoeringen en toffe printjes.

mini rodini swim

Meer toffe zomerspulletjes

Natuurlijk biedt Kids Department nog veel meer mooie zomerspulletjes in de webshop. Wat dacht je van Salt Water Sandals die hippe leren sandaaltjes voor kids ontwerpen waar je kinderen mee het water in kunnen. Met roestvrije gespen en een speciale waterdichte coating zitten deze sandalen ook nog eens super comfortabel! Perfect om het outfit van je kind mee af te stijlen. Of leuke siliconen emmertjes en schepjes van Liewood voor urenlang speelplezier. Leuk!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *