bergstein dino
Brand talk

Een Bergstein voor elk moment – WIN!

Een laars van Bergstein mag beslist niet ontbreken in je kast. Kinderen vinden de laarsjes zo comfortabel dat ze het liefst aan willen houden. Inlopen hoeft niet, je loopt er als het ware zo mee weg. En wat zo makkelijk is: je kleine kan de laarsjes zelf aan en uit krijgen. Bovendien zijn de laarzen zo duurzaam, dat ze meerdere kids mee kunnen.

 

Drie soorten

Wij hebben 3 Bergstein varianten: de vlotte en wat kortere chelsea boot, de classic regenlaars en de wintervariant met voering van binnen. En: verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Er is dus een Bergstein laars voor elk moment. De laarzen zijn gemaakt van natuurrubber en hebben een binnenzijde van katoen (met uitneembare zool).
De laarsjes vallen op iets groter. Wij raden aan de laarzen te komen passen of, als je online klant bent, vraag ons om ze even op te meten. Is je maat er niet bij? Neem even contact met ons op. Wij kunnen ze altijd in elke gewenste kleur bijbestellen (mits op voorraad).

 

bergstein

 

WIN een paar laarzen

Via onze Instagram pagina kun je nu een paar Bergstein laarzen winnen. Check onze feed hoe je kunt meedoen.

Handige Bergstein Tips

• Doe eens een leuke kniekous in een Bergstein laarsje. Staat supereigenwijs!
• Bergstein laatsjes staan ook te gek onder een jurkje of rok met een dikke maillot erin.
• Zijn je laarzen erg vies? In de wasmachine worden ze weer lekker schoon (kies wel een programma met een lage temperatuur; max. 30 graden).
• Lekker anders: de Bergstein Chelseaboot, een supertrendy enkellaarsje voor elke dag.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *