Brand talk

Phil and Phae: duurzame unisex kinderkleding

De naam zegt al Phil & Phae – beide namen die zowel voor jongens als meisjes geschikt zijn. Phil and Phae kinderkleding is dus een echt unises merk! En met zo’n concept mag je ook hippe en trendy designs verwachten. Het merk staat voor draagbare en tijdloze kleding van heerlijke stoffen. Uniek in zijn eenvoud en gemaakt met liefde! 

Comfy chique for the mini

Phil and Phae is een jong Nederlands kinderkleding merk dat items ontwerpt voor baby’s en kinderen tot 6 jaar oud. De items zijn unisex en kunnen dus door zowel jongens als meisjes mooi gedragen worden.

De slogan van Phil and Phae is ‘comfy chic for the mini’, met hun tijdloze en comfortabele designs proberen zij echt elegante items in de markt te zetten. Wanneer je een item van Phil and Phae koopt weet je dat je een stuk kinderkleding van premium kwaliteit shopt.

Phil & Phae jurkje

Phil and Phae: duurzame kleding

Wanneer je aan Phil and Phae denkt, denk je aan duurzaam. Alle kleding van Phil and Phae wordt in Europa geproduceerd. De items van dit merk staan garant voor hun duurzame en eerlijke productie. De meeste materialen die gebruikt worden zijn van organisch katoen. De kleding is tevens ontworpen om langer dan één seizoen mee te gaan – hierdoor kan je de kleding doorgeven aan broertjes of zusjes zodat je echt het uiterste uit de kleding kunt halen.

Het merk staat voor een verantwoord productieproces wat voornamelijk weggezet wordt bij mooie familiebedrijven. Het toffe is dat de mensen achter Phil and Phae in goed contact staan met hun producenten en ze dus ook zelf bezoeken. Op die manieren kunnen ze garanderen dat de kleding onder goede omstandigheden geproduceerd worden.

Ook het feit dat de kleding in Europa geproduceerd wordt helpt mee aan de duurzaamheid van het merk: het is een stuk minder vervuilend om kleding vanuit Europa naar Nederland te transporteren, dan vanuit bijvoorbeeld China.

Phil&Phae onepiece

Limited Edition Kleding van stofresten

Wist je dat Phil and Phae ook een limited edition kledinglijn produceert? Deze limited edition items worden speciaal ontworpen met de stofresten van de producten die in de vaste collectie van Phil and Phae voorkomen. Dit process wordt ook wel upcycling genoemd, en is zelfs nog duurzamer dan recycling. Dit is een superschoon productieprocess omdat er geen extra processen nodig zijn om de gebruikte materialen weer schoon en bruikbaar te maken.

Het leuke aan deze limited edition items is dat ze in beperkte oplage komen, waardoor je zeker weten een uniek item voor je kleintje kunt scoren.

Phil and Phae koop je bij Kids Department

De elegante en tijdloze items van Phil and Phae kan je eenvoudig bestellen bij Kids Department. Onze webshop begon in 2011 als een online outlet webshop, maar is momenteel uitgegroeid tot een online webshop dat collecties van exclusieve kindermode merken aanbiedt.  In 2014 openden wij zelfs de deuren van onze eerste stenen winkel in Wateringen.

Bij Kids Department staan we voor goede service, snelle levering en persoonlijke aandacht. Wist je trouwens dat wij gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 100. Wij leveren bestellingen in zowel Nederland als België, maar je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gezellig bij ons in de winkel op te halen.

Nog heel veel meer toffe kinderkleding

Zoals je misschien gezien hebt hebben wij niet alleen maar Phil and Phae kinderkleding in onze webshop. Bij Kids Department hebben we een ruim assortiment luxe en duurzame kinderkleding merken. Dit zodat jouw kleintje er altijd hip en trendy bij kunt lopen, terwijl je op hetzelfde moment het milieu zo min mogelijk belast. Wij zetten een aantal van onze favoriete merken voor je op een rijtje.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *