Blogs,  Cool stuff inspiration

Tips voor thuisblijvers deel 1

Langzaam raken we eraan gewend, maar soms is verplicht thuisblijven geen pretje. Als je dan toch binnenshuis bent, kun je het tussen het schoolwerk door het beste zo gezellig mogelijk maken. De komende weken geven we een aantal tips waar je wellicht mee uit de voeten kunt.

Ga samen tutten

Doe eens een make-over. Dat vinden kleine meisjes prachtig (en jij waarschijnlijk ook!). Maak een verrassende combi met items uit je kast. En dan bedoelen we echt iets wat je normaal nooit zou kiezen. Maak de set af met toffe laarzen of schoenen die je al even niet meer gedragen hebt. En last but not least, maak je set af met leuke accessoires van bv. Mimi & Lula.
Wil je nog make-uppen, kies dan voor de kinder make-up van Rosajou. Beslist veilig voor de kinderhuid.

 

Mimi and Lula

 

Doe een voorjaarsschoonmaak

Nu is het goede moment om eens lekker je kast uit te mesten. Alles wat je kleine niet meer past of al een tijd niet hebt aangehad kan weg of verkoop je. Ga daarna aan de slag met nieuwe combinaties. Kijk welke basics vervangen kunnen worden en doe inspiratie op via onze website of social media.

Sorteer speelgoed uit, maak het schoon en ruim het op in bewaarbakken. De kratten van Ay Kasa zijn superleuk om spulletjes in op te bergen. We hebben we in drie maten en nog meer kleuren, dus je kunt alle kanten op. Liewood heeft ook fijne opbergers en accessoires om je kinderkamer mee af te stylen.

lidwood

 

Hopelijk geven deze tips je wat inspiratie. Graag helpen wij je online ook. Heb je een vraag over een item, merk of wil je gewoon een set gestyled zien? Neem contact met ons op. We staan voor je klaar.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *