Acties,  Blogs

Bekijk onze toffe (win) acties

We zijn inmiddels twee weken onderweg met de coronacrisis. Het thuisblijven en schoolwerk begint te wennen. Maar het blijft een uiterst vreemde situatie. Wij hebben onze winkeldeuren gesloten, maar online kunnen we gelukkig nog door. Via social media, mail en What’s App proberen we je zo goed mogelijk te helpen met stylingadvies en het maken van setjes. Ook hebben we een aantal acties opgezet om onze klanten een hart onder de riem te steken.

1. Een ballonnetje bij je kado

Verjaardagsfeestjes en kraamvisites worden even overgeslagen. Wat is er dan leuker een kadootje toe te sturen? Wij maken van je bestelling een mooi pakje met een kaartje en sturen het op. Wil je de ontvanger helemaal verrassen? Bestel er een heliumballon bij. Ze kosten 7 euro en zijn er voor elke gelegenheid. Bekijk hier ons ballonnen filmpje. Neem even contact met ons op als je interesse hebt.

Romper boys

2. Gratis verzending

Als je een bestelling plaatst van 30 euro of meer, dan verzenden we binnen Nederland je pakketje helemaal gratis. Klanten buiten Nederland krijgen 4 euro korting op de verzendkosten. Gebruik bij de checkout de code gratisverzenden en het verzendbedrag wordt automatisch van je order afgeboekt. Niet geldig op sale items.

3. Win een paar Vans

Koop je tot en met 5 april een paar Vans, dan maak je kans je aankoopbedrag terug te winnen. We geven in totaal 3 paar weg. Op 19 april maken we de prijswinnaars bekend.

Vans sneakers

4. Een noodpakketje Bibs spenen

Normaal verkopen we de losse Bibs alleen in de winkel, maar vanaf nu kun je ze ook online bestellen. We hebben een paar pakketjes samengesteld in zowel maat 1 als 2 in verschillende kleurcombinaties. Je vindt de speentjes hier.

Bibs spenen

5. Nooit meer zonder elastiek

De haarelastieken van Bondep zijn in de winkel razend populair. Ze zijn super stevig en glijden niet af. Verkrijgbaar in heel veel kleurtjes. We verkopen ze per 3 en ze kosten 10 euro. Wil je een paar elastieken bestellen, neem dan even contact op en we stellen een pakje voor je samen. Weten welke we hebben? Bekijk hier het filmpje.

 

Hoe bereik je ons?

Afhankelijk van hoe de crisis zich ontwikkelt, bereik je ons via telefoon en What’s App (beiden 0174 – 731 6480, Instagram en email. We zijn vrijwel dagelijks in de winkel aanwezig om items voor je te fotograferen en setjes te maken. Twijfel je over de maat van verschillende merken? Wij meten het voor je op. Ook kun je je bestelling in de winkel komen ophalen. Graag vernemen we dan hoe laat je wilt komen, dan zetten we je bestelling voor je klaar!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan op Instagram of Facebook of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *