Cool stuff inspiration

8 x schoenkado’s

It’s that time of year again. Stuiterende kinderen, vol verwachting van wat komen gaat. Elke dag Sinterklaasjournaal kijken. En iedere dag schoentje zetten. En dan de teleurstelling als de Sint dit keer jullie huisje heeft overgeslagen…. Tja, het leven van een kleuter gaat niet altijd over rozen. Ben jij inmiddels inspiratieloos voor wat betreft de schoenkado’s? Lees dan deze blog. Wij hebben je het wat makkelijker gemaakt met 4 kadootjes voor jongens en 4 voor meisjes.

Voor dierenliefhebbers

kado blauw

1. Speuren in het water; zoekboek vanaf 3 jaar;
2. Nachtlampje zeepaard;
3. Tattoos;
4. Drinkbeker sea animals.

Voor elk wat wils

Natuurlijk hebben we veel meer leuke items in onze shop. Voor kinderen die van prentenboeken houden, zijn de boeken van Lannoo beslist de moeite waard. Voor kleinere kindjes raden wij de zoekboeken van Lantaarn Publishers aan. Superleuk om samen te doen! En wat dacht je van de puzzels en spelletjes van Petit Monkey? Zoek je iets voor een baby? Bekijk dan de collectie van Liewood eens. Succes gegarandeerd.

Houd je meer van praktische kado’s? Kies dan voor een kledingstuk. Zoals de antislipsokken van Ewers of een lekkere sjaal en muts. Of een nieuwe sweater en een paar laarzen. En wat dacht je van een nieuwe rugtas? Altijd leuk. Je vindt het allemaal in onze shop.

 

Sparkle, sparkle for girls

Voor meiden is het vaak nét wat makkelijker cadeau’s vinden. Iets met een glittertje of geurtje is al snel goed. Een tip van ons is de kindermake-up van Rosajou. Inmiddels hebben wij de hele complete make-up lijn met lippenstift, rouge, nagellakjes en zelfs bodylotion. Allemaal speciaal voor kinderen gemaakt, dus geen heftige kleuren (al lijkt het op het eerste gezicht wel) en allergievrij. Natuurlijk mogen de accessoires van Mimi and Lula niet ontbreken. Daarmee is je meiden-outfit pas echt af!

kado roze

1. Glitters to the max. Tasje van Mimi and Lula;
2. kniekousen in alle kleuren en maten;
3. Sparkle haarclips;
4. Drinkbeker met glitters.

 

Vergeet de kleding niet

Een kledingstuk is ook altijd goed om cadeau te doen. Leuk en praktisch tegelijk. De collecties van Bobo Choses, Mini Rodini en Maed for Mini zijn erg populair. Om je outfit af te stylen zijn basic merken als Mingo en Phil&Phae heel geschikt. En vergeet de accessoires niet: sokken van MP Denmark, maillots van Ewers en sneakers van Vans. Alles vind je in onze webshop, waarin je kunt zoeken op merk, maat en zelfs kleur. Je kunt hier een kijkje nemen >>>

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *