Aan Tafel
Cool stuff inspiration

Aan tafel!

Aan Tafel

Hoor jij ook regelmatig: “Dat lust ik niet.” aan tafel?  Eten is namelijk een van de grootste strijdpunten in een gezin. En, wij spreken uit ervaring, je bent echt niet de enige. Wat je moet doen? Eten leuk maken en geduld hebben. Kinderen zijn namelijk pas na een keer of 10 proeven gewend aan bepaalde smaken. Het is dus helemaal niet gek als ze nieuwe smaken in het begin gewoonweg weigeren.
Houd het luchtig, maak er geen punt van als er een keer niet goed gegeten wordt. Maar zorg ervoor dat  het eetmoment vooral gezellig is. Doe kleine spelletjes of verzin raadseltjes aan tafel om je kleine af te leiden. Geef elk kind een ‘eigen’ bordje en bestek, dan hoort hij er echt bij en voelt hij zich net zo groot als pappa en mamma. Om je te helpen hebben we een paar serviesjes uit onze winkel voor je geselecteerd.

1.  placemat (ook in groen en roze) – 2. kommetje – 3. bestekje (als je kleintje nog fruithapjes eet, zijn er ook handige lepeltjes) – 4. bord (ook in roze en groen) – 5. kopjes van porselein – 6. tuitbeker

Mooi en leerzaam tegelijk is het melamine servies van Design Letters. Binnen no time leert je kindje de letters die op de randen van de bordjes en kommetjes staan afgebeeld. Er zijn nu ook speciale geboortesets in blauw en roze te kop met daarop alle cijfers. En wat dacht je van een beker met je eigen letter? De tuit is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en koop je er los bij. Ook superhandig zijn de drinkflessen, die je makkelijk overal naar toe neemt. Door de schroefdop zijn de flessen beslist lekvrij.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *