Barts
Cool stuff inspiration

Het wordt koud!

Barts

Je hebt vast al een winterjas aangeschaft. Nu het steeds kouder wordt buiten (aankomend weekend krijgen we sneeuw!), wordt het hoog tijd je outfit af te stylen met een fijne muts, wanten en een sjaal. Barts heeft een groot assortiment winteraccessoires in allerlei kleuren. Er zijn al mutsjes en wantjes voor de allerkleinsten en ook voor grotere kinderen is er genoeg. Supertof zijn bijvoorbeeld de 3D wanten in de vorm van dieren of de handschoenen met poppetjes aan de vingers. Kies je liever iets minder kleurrijks, dan zijn er genoeg items in neutrale kleuren. Je kindje loopt er straks in ieder geval warmpjes bij!

1. vierkante meisjessjaal (ook bijpassende beanie)
2. zeegroene beanie (ook bijpassende colsjaal)
3. muts met pompom (ook bijpassende sjaal)
4. superstoere muts met oorflappen
5. handschoenen met afneembare vingertoppen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *