Blogs,  Events

Kom ook naar het style-je-kids event

Onze stenen winkel bestaat 5 jaar. Je hebt op social media vast al wat acties voorbij zien komen, maar op 5 oktober as. vieren we het officieel. Kom je ook naar ons feestje?

Style je kids event

Op zaterdag  5 oktober komen Instamamma’s Inge (@mom.andthreeboys) en Maaike (@foursmallrebels) de hele dag naar de winkel om zoveel mogelijk kids in een nieuwe outfit te steken. Topfotografe Alina Krasieva, die verantwoordelijk is voor al onze prachtige fotoshoots, zal alle foto’s maken, die iedereen natuurlijk na afloop krijgt. Er zijn nog een paar plekjes vrij in de middag voor een prive-styling (aanmelden via lisette@kidsdepartment.nl). Maar je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen om zelf lekker te shoppen.

 

Kids department 5 jaar
Meet the crew (v.l.n.r.) Marit, dochter Linn, Mireille, Ronny, zoon Kian, Lisette, Brenda, Stella, Larissa met zoon Damian, Marjolein met zoon Aiden, Bregje en op de onderste rij: Lizzy, Lola en Roos.

Heel veel prijzen en verrassingen

Ennn… wie jarig is trakteert! En hoe! Kom je in de winkel langs en koop je iets, dan:

  • maak je kans op een set naar keuze van Ammehoela;
  • mag je een prijs grabbelen en meteen meenemen (we verloten items van Kids on the Moon, Mingo, Phil & Phae, Mini Rodini en Ammehoela);
  •  krijg je toffe goodies van het merk dat je koopt;
  •  En besteed je 75 euro, dan mag je een kettinkje uit de enige echte Popcutie automaat halen!

Lekker in de make-up

Meiden die wel van wat glitters houden, kunnen langskomen om kennis te maken met de kinder make-up van Rosajou. We gaan nageltjes lakken, lippen stiften, blushen, wat je maar wilt. Reden genoeg om gezellig langs te komen toch?

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *