Blogs,  Events

Wij staan op het In de Wolken Festival!

VolIn de wolken festivalgende week (17, 18 en 19 oktober) staan we op het In de Wolken Festival in de Haarlemmer Expo in Vijfhuizen. Dé beurs voor zwangeren en jonge gezinnen georganiseerd door Ouders van Nu. Alles wat je nodig hebt voor je zwangerschap en baby is aanwezig op het festival. Er zijn meer dan 100 stands met de leukste babyartikelen, workshops van deskundigen, mammabloggers en lekkere foodtrucks. Kortom: alle ingrediënten voor een dagje uit!

Wij nemen hippe babymerkjes mee zoals Ammehoela en House of Jamie. En lifestylemerken Liewood, Lodger, Bibs en Oli and Carol. Natuurlijk hebben we leuke aanbiedingen, dus reden genoeg om langs te komen! Ons standnummer is 174.

Wij mogen ook nog eens gratis entreekaarten voor de vrijdagavond weggeven. Heb je interesse, stuur dan even een mailtje.

Meer info over de beurs vind je hier >>>

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *