Brand talk,  New in

Lekker eigenwijs: Ammehoela

Eigenzinnige en duurzame kinderkleding van Hollandse bodem, zo kun je Ammehoela kinderkleding het beste omschrijven. Wij zijn groot fan van het merk wat met oog voor detail de allerleukste designs ontwerpt. Niet geheel onbelangrijk, Ammehoela kinderkleding wordt geproduceerd met aandacht voor elk onderdeel in het productieproces: van de materialen tot de mensen die daadwerkelijk de kleding produceren. Vandaag lanceert Ammehoela de eerste wintercollectie van het komende seizoen: opvallend en kleurrijk. Daar word je vast en zeker blij van!

Winterse vrolijkheid

We kunnen er niet omheen: de wintercollectie van Ammehoela is weer helemaal top. De bekende trackpants zijn terug in allerlei kleurtjes en printjes. Want Ammehoela laat de Schotse ruit deze winter volop terugkomen. In geel, groen en bruin, helemaal te gek. Zeker in combinatie met zo’n super stoer broekje. Ook zitten er een aantal superzachte velvet rib items in de collectie. Deze hebben we natuurlijk voor je ingekocht in verschillende modellen. De flared broek hebben we zelfs voor mamma’s!
De warme winterjassen van Ammehoela zijn beslist de moeite waard. Sommige zijn reversible, zodat je eigenlijk twee jassen in één hebt. Ook het knitwear is te gek om je outfit mee af te stylen.

 

Ammehoela kinderkleding dane

 

Voor wie is Ammehoela kinderkleding?

Ammehoela is een prachtig baby- en kinderkleding merk voor ouders en kids die relaxed maar bewust in het leven staan. Comfortabel, mooi, duurzaam, fun en trendy is wat het merk het best omschrijft. De collecties van Ammehoela bestaan uit kledingstukken met hand-geïllustreerde printjes. Ammehoela is voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd tot ongeveer 10 jaar. De collecties hebben verschillende thema’s en zitten altijd vol met toffe vrolijke en stoere items. Er is werkelijk waar een outfit voor ieder soort kind! Het kledingmerk is gemaakt voor kids die de wereld al spelend willen ontdekken – en voor ouders die hun kinderen in comfortabele, duurzame en veilige kleding rond willen laten lopen.

ammehoela kinderkleding AW1920

Organic kinderkleding van Ammehoela

De oprichters van het merk Ammehoela, Anouk Bindels en Sabine Disveld, hebben een belangrijke visie wanneer het gaat om de kinderkleding die ze produceren. Zij geven niet alleen veel om de leuke kleding die ze maken, maar ook om het welzijn van de mensen die betrokken zijn bij het productieproces van Ammehoela. Het merk is Global Organic Textile Standard, ofwel GOTS, gecertificeerd. Dit houd in dat de kleding van Ammehoela uit minimaal 70% biologische vezels bestaat. Ook voldoen GOTS gecertificeerde goederen aan de sociale eissen met betrekking tot minimumlonen, veiligheid en hygiëne op de werkvloer en geldt er een verbod op kinderarbeid. 

Tijdens het gehele process van het maken van kleding, van het oogsten van de grondstoffen, de maatschappelijk verantwoorde productieprocessen, de etikettering, het verpakken en de distributie, wordt voldaan aan de strenge standaarden voor biologisch textiel. Dit betekent ook dat er gebruikt wordt gemaakt van milieuvriendelijke chemicaliën en waterzuiveringen tijdens het productieprocess bij de fabrieken. 

De nieuwste collectie Ammehoela vind je bij Kids Department

De nieuwste collectie en mooiste items van Ammehoela kinderkleding vind je uiteraard bij Kids Department. 

Bij Kids Department staan we voor goede service, snelle levering en persoonlijke aandacht. Wist je trouwens dat wij gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 49,95, en dat wij niet alleen in Nederland, maar ook in België leveren? Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gezellig bij ons in de winkel op te halen om kennis met ons te maken, of te snuffelen tussen de andere mooie kinderkleding die wij aanbieden!

Check onze collectie Ammehoela kinderkleding >

Nog meer toffe kinderkleding merken

Buiten het merk Ammehoela om biedt Kids Department nog veel meer mooie kinderkleding merken in de webshop. Heb je wel eens gehoord van het prachtige merk Phil and Phae? Dit merk bestaat uit unisex, tijdloze kleding van hoge kwaliteit. En wat dacht je van Mini Rodini? Dit merk is een voorloper van ecologische productie met kleding gemaakt van gerecyclede PET flessen in vrolijke printjes. Een ander populair merk is Salt Water Sandals die hippe leren sandaaltjes voor kids ontwerpen waar je kinderen meet het water in kunnen. Met roestvrije gespen en een speciale waterdichte coating zitten deze sandalen ook nog eens super comfortabel! Perfect om het outfit van je kind mee af te stijlen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *