Brand talk,  New in

Bobo Choses: hét kinderkleding merk voor zomer 2019

Bobo Choses, een uber-hip Spaans merk dat in Nederland steeds populairder wordt. Onlangs lanceerde Bobo haar wintercollectie ‘We Cosmos’, waar menigeen lang op gewacht heeft. Wij zijn fan en dit is waarom!

AW19/20 Collectie – We Cosmos

We Cosmos is gebaseerd op het verhaal van Benny Benson, een 13-jarige weesjongen uit Chignik in Alaska. Hij won in 1927 een ontwerpwedstrijd voor de allereerste Alaskaanse vlag. Hij haalde inspiratie uit de sterrenhemel, waardoor hij enorm gefascineerd was. Tot op vandaag de dag is Benny’s ontwerp de basis voor de vlag van Alaska.

Bobo Choses vertaalde Benny’s inspiratie, namelijk het universum, naar de AW19/20 collectie. De boodschap achter het thema We Cosmos is, dat we allemaal onderdeel zijn van één universum. Daarmee pleit Bobo voor verbondenheid en gelijkheid.

De collectie bestaat uit veel toffe items, met prints van Alaskaanse landschappen, vulkanen, sterrenstelsels en planeten. Items zijn gemaakt van organic materialen zoals bio katoen en wol. Daarmee laat Bobo weer zien dat zij begaan zijn met de natuur en het milieu.

bobo choses kinderkleding

Combineer de leukste kinderkleding items

Broeken van zachte stofjes met hippe printjes, of speelse sjaals en sweaters: Bobo Choses heeft werkelijk waar een ontelbaar aantal kinderkleding items in haar collectie. Dit geeft je de mogelijkheid om oneindig te combineren. Je kunt de items van Bobo Choses uiteraard ook combineren met andere merken.

Bobo Choses heeft ook veel leuke kinder rompers waarmee je kleintje al op jonge leeftijd de show steelt. Mocht je van kleurrijke combinaties houden dan kan je een complete outfit van het merk samenstellen: van sokken, rugtas, jurk of broek. Je hoeft niet bang te zijn om over the top te gaan met combineren: alles kan en mag bij Bobo Choses. Who run the world? Happy kids!

Bobo Choses kinderkleding

De kracht achter Bobo Choses

Bobo Choses werd in 2008 opgericht door Adriana Esperalba en Laia Alguilar. Laia verliet in 2014 het Bobo Choses team en vanaf dat moment heeft Adriana Esperalba het bedrijf geleid als creatief directeur. Het merk bestaat onderhand al 10+ jaar, maar pas een paar jaar is het super populair in Nederland geworden. De makers van Bobo Choses werken hand in hand met hun fabrikanten in een oude speelgoedfabriek vlak bij de mediterraanse zee. Op deze manier kunnen ze dicht bij hun lokale personeel zijn en de vibe van het merk goed aan hen overbrengen.

Bobo Choses kinderkleding

Shop meer leuke merken in onze webshop

In onze webshop vind je nog veel meer toffe kinderkleding merken. Mooie, duurzame kinderkledingmerken is waar we ons op focussen. Zo vind je bijvoorbeeld ook de superleuke kleding van Maed for mini, Mini Rodini en House of Jamie in ons assortiment! Ga er maar even klaar voor zitten, want we weten zeker dat je niet snel uitgekeken raakt.

Mocht je vragen hebben over maten, merken of wil je wat anders weten? Neem dan vooral contact met ons op via mail of telefoon. We staan altijd voor je klaar.

In Nederland en België verzenden we onze pakketjes gratis wanneer je bestelling een waarde van minimaal € 49,95 heeft. Je kunt je bestelling uiteraard ook in onze fysieke winkel in Wateringen op komen halen.

Neem een kijkje in onze shop>

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *