Trends

Trend: Cropped tops

Heb jij al een cropped top in huis voor je dochter? Het is deze zomer één van de meest voorkomende trends. Bij een cropped top denk je al snel: “Hè bah, toch geen naveltruitje?”. Maar de cropped tops in onze collectie zijn gelukkig niet zo kort dat de buik te zien is en je kleintje er gewoon heel gezellig bij loopt.

cropped tops kinderkleding
De leukste cropped tops

Back to the 90-s

Veel merken hebben een croptop in de collectie. Met korte mouw, zonder mouw, of zelfs als sweater, you name it. We zagen de top voor het eerst in de jaren ’90, toen ‘onze’ idolen Madonna, Britney Spears en de Spice Girls met een blote buik het podium betraden. Waarschijnlijk heb je er zelf stiekem ook eentje gehad ;-). De top van nu is alleen wat wijder, in tegenstelling tot de bijna aerobic achtige look van destijds. Ook zijn de tops (vooral voor kids) niet al te kort.

De allerleukste vind je bij Kids Department

Natuurlijk hebben wij een aantal toffe tops in de shop. Die van Tinycottons zijn vrolijk gekleurd, maar ook vrij basic. De cropped tops van Mingo zijn gemaakt van badstof en verkrijgbaar in drie kleuren. Leuk met een bijpassende short of rokje! Bobo Choses heeft ze ook in de collectie. Deze zijn wat dikker van sweatstof. En Lötiekids heeft een cropped sweater en een prachtig taupekleurig t-shirtje. Keuze genoeg!

Lekker combineren

Als je zo’n korter modelletje toch nog iets te gewaagd vind, doe er dan een singlet onder. Zo creëer je meteen een leuk contrast. Of combineer ‘m met een vestje of een high waisted broekje. Wat volgens ons de beste combinaties zijn? Lees verder.

  1. Een cropped top staat altijd goed op een shortje. De high waisted short van Mingo is een perfecte match bij bijna elke cropped top.
  2. Singlets van Mingo passen door de neutrale uitstraling werkelijk bij elke combinatie. Deze basic moet je beslist in je kast hebben!
  3. Probeer eens een cropped top over een jurk. Dat geeft echt een grappig resultaat (zoals je op de foto kunt zien).

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *