Brand talk

Unisex kleding van Mingo: voor kleintjes die de wereld willen ontdekken!

Mingo is een Nederlands merk met Scandinavische roots die je goed terug kan zien in de eenvoud en minimalistische designs. Het merk is gemaakt voor “Small people who love to explore the world” en bestaat vooral uit unisex items die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Unisex, duurzaam & minimalistisch

Wanneer je een Mingo item in je hand hebt voel je gelijk dat dit een mooi, kwalitatief merk is. De kinderkleding van Mingo staat bekend om haar zachte stofjes en worden gemaakt van 100% organic katoen. Bovendien worden de items in Portugal, Europa, gemaakt onder strikt toezicht en goede werkomstandigheden.

In onze webshop Kids Department vind je een ruim assortiment Mingo kinderkleding, denk bijvoorbeeld aan rompers, sokken, sjaaltjes, sweaters, t-shirts, jurkjes, wrap tops, shorts, denim jackets en zelfs gave denim tuinbroekjes. Wanneer je van minimalistische kleding houdt ben je bij Mingo zeker aan het juiste adres!

Mingo kinderkleding
Met een Mingo basic zit je altijd goed.

Superzachte stoffen van 100% organisch katoen

De kledingstukken van Mingo zijn gemaakt van zacht 100% organisch katoen waardoor de items extra fijn zitten. Door de hoge kwaliteit materialen kunnen je kinderen buiten spelen, klimmen en klauteren in bomen zonder zich zorgen te maken dat de kleding stuk gaat. De kledingstukken zijn mooi afgewerkt met bijvoorbeeld geborduurde patches op de knieën van leggings zodat je kids zonder problemen kunnen spelen en rondkruipen.

Voor wie is Mingo?

Mingo is speciaal gemaakt voor kinderen van 0 tot 12 jaar oud. Het heeft leuke rompertjes voor nieuwgeboren baby’s in maatje 80/92 maar er zijn ook items zoals leuke rokjes tot en met maat 140/152 voor kinderen tot en met 12 jaar. Zoals het merk zelf zegt is de kleding gemaakt voor kleine mensen die de wereld willen ontdekken. De items zijn unisex en daarom goed te dragen voor zowel jongens als meisjes.  

De collectie van Mingo Kids

De collecties van Mingo zijn makkelijk te herkennen door de minimalistische ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan de zwart-wit gestreepte kleding, of de items met vrolijke polkadots. Ook zie je in elke collectie een duidelijk kleurenpalet terug, zodat alle items goed met elkaar te combineren zijn. Je kan de kinderkleding van Mingo natuurlijk ook goed combineren met andere mooie merken.

Bekijk de gehele Mingo kinderkleding collectie >

 

Mingo kinderkleding
Mingo heeft top items om je outfit af te stylen.

Lekker mixen en matchen van merken

De basics van Mingo zijn uitermate geschikt om te mixen en te matchen. De zwart witte strepen en dot-printjes vind je altijd terug in de collectie. Daarnaast lanceert Mingo twee keer per jaar een extra collectie, die – hoe kan het ook anders – ook weer prima te combineren zijn met elkaar en andere merken. De leukste merken om Mingo Kids mee te combineren zijn:

  1. Mini Rodini: het mooie merk Mini Rodini staat bekend om haar iconische prints en ecologische productie processen. De kleding is totaal anders dan Mingo Kids dat bekend staat om haar minimalistische designs, maar juist daarom kan het leuk zijn om een outfit compleet op te fleuren. Combineer bijvoorbeeld de mooie denim tuinbroek van Mingo Kids met een speels shirt van Mini Rodini! Je kleintje loopt gegarandeerd hip door school.
  2. Phil and Phae: lukt het je niet om een hele outfit van Mingo Kids bij elkaar te vinden, maar wil je toch voor een over-all minimalistische look gaan? Kijk eens bij Phil and Phae! De items van dit prachtige merk zijn lekker betaalbaar en 100% unisex waardoor ze goed te combineren zijn met Mingo.
  3. Salt Water Sandals: Heb je je outfit compleet, maar mis je nog een paar stappers? Salt Water Sandals heeft een ruim assortiment lederen sandalen die ontzettend lekker zitten en waar je kleintje ook nog eens mee het water in kan door de waterdichte coating. Een perfect item voor het voorjaar wat goed past bij de eenvoudige kleding van Mingo.
Mingo kinderkleding
Mingo in de mix met Bobo Choses en Tinycottons

Bestel Mingo Kinderkleding online bij Kids Department

Wil je graag kwalitatieve en minimalistische kleding van Mingo kinderkleding scoren? Bij Kids Department ben je aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment kleding van het merk Mingo in onze webshop, maar dat niet alleen. Je kunt ons ook vinden in onze fysieke winkel in Wateringen waar je de mooiste merken kunt vinden. Mix en match en kom gezellig bij ons langs, of bestel eenvoudig in onze online webshop.

Wij staan bekend om onze service en staan altijd voor je klaar om persoonlijk advies te geven. We verzenden onze pakketjes naar Nederland en België, en wanneer je bestelling een waarde van minimaal € 49,95 heeft word je bestelling zelfs gratis verzonden! Mocht je in de buurt zijn dan kan je je pakketje ook bij onze winkel in Wateringen ophalen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *