Brand talk

Maak je kamer af met Liewood

Nieuw in onze shop is het Deense merk Liewood. Met recht één van de leukste merken op baby- en kidsaccessoires gebied. Liewood bestaat pas sinds 2015, maar neemt enorm snel in populariteit toe. Dat vinden wij dan ook helemaal niet raar. want alles wat Liewood maakt is prachtig én ze hebben ook nog eens een goed verhaal.

Eten met Liewood

Liewood is begonnen met de bamboe eetsetjes. Deze vind je dan ook in een aantal verschillende designs en kleuren in de shop. Heeft je kindje moeite met eten? Met een setje van Liewood heb je nooit meer problemen. De items zijn super schattig om te zien, stevig en kunnen (in tegenstelling tot een groot aantal bamboe items) gewoon in de vaatwasser. Wel tot 65 graden dan. De magnetron en oven kun je maar beter ontwijken.
Dek de tafel ook nog eens gezellig af met de bijpassende siliconen placemats en geef je kleintje een fantastische Liewood slab. Deze zijn lekker groot, zodat ie lang gebruikt kan worden.

 

Eetset Liewood
Prachtig! Deze leopard set van Liewood.

 

Met Liewood wordt spelen nog leuker

Naast eetsetjes vind je ook tof speelgoed op onze site. Alles is gemaakt van verantwoord gekapt hout en zijn 100% veilig voor kleine handjes en mondjes. Daardoor zijn de speeltjes het niet alleen eye catchers in de kinderkamer, ze zijn goed voor urenlang speelplezier.
Nieuw zijn de siliconen bijtringen in roze en groen, die het goed doen als kraamkadootje. En wat dacht je van het fantastische hoogpolige tapijtje? Lekker om op te spelen of gewoon om neer te leggen op de grond.

Liewood tapijt
Hét caramelkleurige tapijtje van Liewood

Voor in bad

Het assortiment badcapes en swaddles van Liewood is aanzienlijk. De badcapes zijn gemaakt van zachte badstof in dikke kwaliteit. Er zijn drie varianten van 70 x 70 cm, allemaal uitgevoerd met ‘oortjes’. Natuurlijk heeft Liewood ook hydrofiel doeken in de collectie. Deze zijn 70 x 70 cm en verpakt met z’n tweetjes.
Helemaal geweldig zijn de panda- beren- en konijnenwashandjes. Je koopt ze per drie en dan heb je meteen genoeg voor geruime tijd.

Neem Liewood mee naar het strand

Ga je graag met je kids naar het strand of heb je een zandbak? Probeer dan de siliconen strandset eens. Helemaal flexibel en daardoor makkelijk mee te nemen. Je vouwt de emmer als het ware gewoon op. Scheelt weer sjouwen. En vergeet natuurlijk je zwembroek niet. Je raadt het al: die van Liewood zijn super. Gestreept of met een panterprintje in frisse kleurtjes. Neem er meteen een bijpassend zonnehoedje van Liewood bij en klaar ben je.

Liewood beach set

 

Liewood and friends

Ben je fan van Liewood, dan mag je de volgende merkjes niet missen:

* Lodger; mooie aanvulling op Liewood. Fijne slaapzakjes van gebreid katoen, speendoekjes en grote swaddles.
* Oh Lief; 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Gemaakt op basis van olijfolie. Crèmes voor rode plekjes, tegen insecten, shampoo en zelfs zonnebrand. In de winkel kun je alle producten van Oh Lief uitproberen.
* Olli Ella; Ook een top merkje voor op de kinderkamer. Luggy’s en krukjes gemaakt van riet. En wat dacht je van de kleurrijke trolleys? Super leuk voor als je straks met vakantie gaat!

Liewood en OlliElla
Liewood matcht leuk met Olli Ella

Bestel Liewood online bij Kids Department

Je koopt Liewood bij ons in de webshop of in de winkel. Wij staan voor goede service, en verkopen alleen de allermooiste kledingmerken en kidsaccessoires.

We verzenden naar Nederland en België, en wanneer je bestelling een waarde van minimaal € 49,95 heeft word je bestelling zelfs gratis verzonden! Je kan er echter ook voor kiezen om je pakketje in onze fysieke winkel in Wateringen op te halen.

Bekijk ons ruime aanbod Liewood >

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *