Tinycottons Lizzy
Brand talk,  New in

Block Party by Tinycottons

Lekker veel kleur

Vanaf morgen 10.00 uur staat drop 1 van de Tinycottons collectie ‘Blockparty’ online. Een collectie om blij van de worden. Alle kleuren van de regenboog komen voorbij, maar zo bij elkaar gematcht dat het weer een prachtig geheel vormt. Wij geven pas een paar sneakpeeks om je vast voor te bereiden op wat komen gaat!

 

tinycottons

 

Waar zijn de leggings?

De items zijn, zoals we van Tinycottons gewend zijn, van superzachte kwaliteit bio-katoen. Alles valt op maat. De fit van de sweaters is wijd, net zoals die van de t-shirts. Verder zul je de leggings in de grote maten missen. Dat klopt. Tinycottons heeft namelijk besloten de leggings nog maar tot en met maat 4 te produceren. Hopen dat ze daar volgend seizoen op terug komen….
Wel hebben ze een babymaat ingevoegd: 9 maanden. Aangezien veel kids, en vooral baby’s,  tussen twee maten vallen is dat wel zo handig.

 

 

Back to your roots

Blockparty staat voor de vriendschappen die je sluit in de buurt waar je opgroeit. Alle leuke dingen die je met je buurkinderen doet komen voorbij. Dat betekent limonade, smileys, bubblegum en andere lekkernijen. Is dat even gezellig! P.S. drop 2 volgt op 20 februari.

 

Tinycottons Lizzy

 

aiden tinycottons

 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *