Brand talk,  New in

Optimale zonbescherming met Izipizi zonnebrillen

We hebben weer een leuk nieuw merkje aan ons assortiment toegevoegd: Izipizi. Izipizi is één van de meest gespecialiseerde merken op het gebied van kinderzonnebrillen. Het is belangrijk om vroeg te starten met het beschermen van de oogjes. Dat voorkomt problemen op latere leeftijd.

UV en gepolariseerd

De collectie is zo uitgebreid, dat we een selectie hebben gemaakt van de kleurtjes en modellen waarvan we denken dat ze het best bij onze klanten passen. Alle monturen zijn kleurrijk en flexibel.  Glazen zijn gepolariseerd, wat lichtintensiteit en lichtschittering vermindert. En  hebben categorie 3 UV-bescherming (op een schaal van 4). Dat betekent dat de glazen het licht voor gemiddeld 90% absorbeert. Categorie 3 is de beste bescherming tegen fel zonlicht voor kinderen.

Izipizi maten en modellen

Izipizi’s zijn er in drie maten: baby (0-1 jaar) , kids (1-3 jaar) en junior (4-10 jaar). De junior variant is er in twee modellen, een wat ronder model (#D) en een hoekiger model (#C). Van de baby en de kids brillen is er maar 1 variant, maar wel in verschillende leuke kleurtjes. Het baby- en het kidsmodel wordt geleverd met een handige rubberen hoofdband, waardoor de bril goed op zijn plaats blijft zitten. De bril zit in een mooi doosje met vilten hoesje.

 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *