To make a garden
Brand talk,  Cool stuff inspiration,  New in

Bobo Choses inspiration!

Morgen is het eindelijk zover. De lancering van de ‘To make a garden’ collectie van Bobo Choses.
En Bobo zou Bobo niet zijn als ze er geen maatschappelijk verantwoord thema aan vast hebben geknoopt. Dit keer aandacht voor de natuur dichtbij.

Maak je eigen tuintje

Met ‘To make a garden’ stimuleert Bobo Choses iedereen een bijdrage te leveren aan het milieu. Hoe? Door een eigen (moes)tuin te maken. Want met je eigen tuintje kun je je eigen groenten en fruit verbouwen, wat massale landbouw overbodig maakt. Bovendien zorgen de bijen, die de gewassen aantrekken er weer voor dat op andere plekken mooie planten en bloemen kunnen groeien. Goed verhaal hoor.

Lekker veel inspiratie

In onze shop vind je morgen een breed assortiment shirts, rokken, jurken en broeken voor kids van 6 maanden tot 11 jaar. Heb je moeite met combineren? Bekijk dan onze inspiratiefoto’s eens. Zeker weten dat je overstag gaat!

Lois bobo

 

Kian bobo choses

 

Roos Bobo Choses

 

Aiden Bobo CHoses

 

Lizzy Bobo Choses

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *