Phil & Phae
Brand talk

New brand: Phil & Phae

 

 

Phil & Phae is een nieuw merk in onze webshop. Reden genoeg om eens wat meer te vertellen over de mensen achter het merk. Maak kennis met Barbara, eigenaresse van het merk. Met twee zoontjes (4 en 2) en een eigen kledinglabel heeft ze veel ballen in de lucht te houden. Een échte Supermom!

Straight from Holland

Phil & Phae is 100% Nederlands en wordt inmiddels over de hele wereld verkocht. De naam straalt uit waar het merk voor staat: unisex, geraffineerd en net even anders. ‘Phil’ en ‘Phae’ zijn ook geen alledaagse namen, en kunnen voor zowel jongens als meisjes worden gebruikt.
Het merk weet zich absoluut te onderscheiden van anderen door het gebruik van rijke stoffen, uni kleurgebruik en de perfecte pasvorm. De collecties van Phil & Phae hebben allemaal een ‘nonchalante’ touch, waardoor Phil & Phae stoer en smaakvol tegelijk is. De maatvoering loopt vanaf baby’s tot en met 6 jaar.

One woman show

Barbara is Phil & Phae in 2015 opgestart en nu, een aantal collecties verder, begint het merk steeds meer bekendheid te krijgen. Ze hecht veel waarde aan duurzame productie en werkt vooral veel samen met kleinschalige fair trade familiebedrijfjes en gebruikt organische stoffen voor haar ontwerpen. De marketing, sales, inpakken van de bestellingen, Barbara doet alles zelf (met wat hulp van haar man). Hoezo superwoman?

Meer lezen? In ons magazine lees je het volledige interview met Barbara.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *