Carlijn Q ridder
Blogs,  New in

Carlijn Q’s Little Kingdom

Ridders, jonkvrouwen en kikkers. Ze spelen allemaal een rol in de nieuwe wintercollectie van Carlijn Q. Met ‘Little Kingdom’ heeft Carlijn een sterk thema gecreëerd, dan menig mama en kind zal aanspreken. Niet alleen de kleuren zijn aantrekkelijk, ook de prints zullen veel kinderharten sneller doen kloppen. Een sprookje komt uit!

Leopard nieuwe stijl

Carlijn startte haar merk toen haar dochter Doris werd geboren. Ze begon met kleine collecties, maar Carlijn Q groeide al snel uit tot een populair kindermerk. Inmiddels ligt ze in meer dan 200 winkels wereldwijd. Voor deze collectie is dochter Doris trouwens ook inspiratiebron geweest. De Kikkerkoning is namelijk haar favoriete sprookje. Dat betekent natuurlijk kikkers, waterlelies, ridders en ruitmotieven. En … dit keer een leopard print in groen! De gebruikte kleuren passen helemaal in het trendbeeld voor aankomende winter: bordeauxrood, donkergroen en mosterdgeel. Natuurlijk ontbreken bij dit thema lekker zachte velvet stoffen (uitgevoerd in een te gekke bomber en jurk) niet!

 

 

Volledig duurzaam

Alle materialen die Carlijn in de collecties gebruikt zijn duurzaam, geproduceerd volgens de GOTS (Global Organization Textile Standards). Dat houdt in dat er geen chemicaliën zijn gebruikt en er rekening wordt gehouden met mens en milieu. Overigens worden alle items geproduceerd in Europa.

 

Kadootje van Carlijn Q!

Van Carlijn hebben we leuke gooiden gekregen om weg te geven. Als je meer dan 75 euro aan de nieuwe collectie besteedt, krijg je een toffe ridder-sleutelhanger kado. De collectie is te gek, dus dat gaat vast wel lukken!

 

Carlijn Q rood

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *