Styling Kids
Blogs

Snelle styling tips

Deze week gaan we lekker stylen, zowel online als in de winkel. Bij online shoppen is het vaak lastiger kleuren, stoffen en pasvorm in te schatten. Daarom helpen we je graag bij het samenstellen van een set. In deze blog geven we je een aantal snelle styling tips, waardoor je makkelijk combinaties kunt maken.

Snelle styling tip 1: One item, three ways

Snelle styling tip 1: combineer één item op verschillende manieren. Wij gebruiken daarbij altijd het principe 1 item, 3 ways. Daardoor kun je dat ene shirtje of shortje nét even anders dragen en heb je meteen een mooie basis voor een capsule collectie (= garderobe met een paar items die allemaal gecombineerd kunnen worden). Kom je er niet helemaal uit, vraag ons dan gerust om advies.

Overhemd American Vintage – T-Shirt 1 Play Up – Short 1 Repose AMS – T- Shirt 2 Mini Rodini – Short 2 Mingo – Shirt 3 Tinycottons – Short 3 Bonmot

Snelle styling tip 2: Badmode en basics

Dit is vooral een makkelijke tip voor de zomer. Waarschijnlijk heb je al een badpak of zwemshort voor je dochter of zoon. Hoe makkelijk is het als je deze gewoon combineert met een t-shirt, shortje of rokje? Zo ben je in een keer klaar om naar het strand of zwembad te gaan!

Ook is het is belangrijk altijd een paar basic items in je kast te hebben. Deze zijn namelijk makkelijk combineerbaar met van alles. Een jeans of denim jasje is zelfs een basic must-have. En wat dacht je van het basic t-shirt? Bij Gray Label of American Vintage vind je hele fijne.

Set 1: Badpak Rylee + Cru – Short Rylee + CruSalt Water Sandals – Bril Izipizi
Set 2: Bikini Petit Blush – Rokje Ammehoela – Slippers Freedom Moses – Tas Sunjellies

Snelle styling tip 3: gebruik accessoires

Onderschat de kracht van accessoires niet. Een recht vallende t-shirt dress ziet er meteen heel anders uit door er een riempje om te doen. Of denk eens aan een paar opvallende gekleurde sokken als je een klein accent wilt aanbrengen. En met een pet of hoed maak je natuurlijk meteen een statement. Ga je voor een rieten sophisticated hoedje, of past een stoere pet beter bij jouw kind(je)? Kies tenslotte een coole zonnebril die past bij verschillende outfits. De neutrale brillen in navy, zwart en bruine tortoise print van Izipizi zijn hele goede basismodellen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *