trend regenboog
Blogs,  Trends

Niet te missen: de regenboog trend

Het kan je niet ontgaan zijn dat dit seizoen wel heel kleurrijk is. Het aantal regenboog items rijst inmiddels de pan uit in onze shop. Rainbows zijn de trend van de zomer. Was je nog geen fan, dan ga je na het zien van deze blog vast en zeker overstag.

 

Regenboog = unisex

Vrijwel alle merken hebben de rainbow trend met beide handen aangepakt. We zetten ze even voor je op een rijtje.
Met stip op een staat het Spaanse Yporque. Jurkjes, sweaters, longsleeves en zelfs sokken zijn voorzien van een vrolijke regenboog. Maar ook Molo kan er wat van. Zelfs in hun baby-collecties zien we de leukste rainbows terug. En The Future is Ours zette regenbogen op broeken en sweaters voor jongens! Hoezo alleen voor meiden? Dat bewijst het nieuwe merk Bandy Button des te meer. Zij zetten zelfs regenboogjes op hun unisex slippers.

Toffe accessoires

Ons lifestyle merk Meri Meri mag natuurlijk niet in deze blog ontbreken. Tassen, broches en pins, allemaal uitgevoerd met rainbows en unicorns. En wat dacht je van de unicorn en regenboog lampjes van A Little Lovely Company? So cute. Je maakt je outfit helemaal af met mooi gelakte nageltjes in regenboog kleurtjes.

Nog meer rainbows

En last, but not least, wachten we nog met smart op de komst van de nieuwe Hugo Loves Tiki collectie. Want (je raadt het al) daar komen ook regenboogjes in voor. Bekijk ook de blog van JustbyManon eens. Zij laat daar zien hoe je rainbow items het beste kunt stylen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *