welke winterjas kies jij?
Blogs

Welke Winterjas?

Nu de herfst zijn intrede doet, wordt het tijd om een winterjas aan te schaffen. En oh, wat is er veel keus! Ga jij voor waterdicht, superwarm of juist voor een wat dunner jasje voor tussendoor? We zetten er een aantal voor je op een rij!

Met stip op 1: waterdicht van Gosoaky

Met ons klimaat is een waterdichte jas wel zo fijn. Bijvoorbeeld van het Nederlandse merk Gosoaky, waar tot in de details nagedacht wordt over waterdichte naden, ritsen en speciale coatings. Dat maakt de jassen van Gosoaky (spreek uit: Gosooookie) geschikt voor alle weersomstandigheden. Interesse in een Gosoaky? In de omschrijving bij de items staan alle kenmerken. Twijfel je over de maat? Neem dan even contact met ons op.

Gosoaky jassen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden.

Super in de sneeuw

Ben je een wintersporter of wil je een winterjas die écht alle weersomstandigheden aan kan? Ook dan ben je bij Kids Department aan het juiste adres. De snow jackets van Mini Rodini zijn top; niet te dik en supersterk. Maar ook de parka’s van Tinycottons en de puffers van Bobo Choses zijn heel fijn in de sneeuw. Ze hebben zelfs een apart zakje voor de skipas! Voor kleinere kids vind je bij ons ook skipakken van bv. Konges Slojd en Mini Rodini.

Lekker voor tussendoor

Voordat de winter écht doorbreekt, is een tussenjas een goed alternatief. Wollen jasjes zijn meestal minder dik, maar wel lekker warm in de herfst. Dit seizoen zien we er aardig wat met ruitjes: Bùho, A Monday in Copenhagen, MarMar Copenhagen en Ammehoela hebben hele leuke.

Je kunt ook voor een teddyjasje of een bodywarmer gaan. Lekker warm en staat nog sportief ook! Je vindt ze bij Bobo Choses, Liewood en Marmar Copenhagen.

Een tussenjas is een goed alternatief.

Heb je een baby?

Ook voor baby’s is er genoeg keus. Meestal ligt de kleine nog in de wagen of zit hij/zij in een voetenzak, zodat een echt wind- en waterdicht jack niet nodig is. Teddystof wordt veel gebruikt, maar ook wol.

Wil je een lekker warm pak, dan raden wij 1+ In the Family en Konges Slojd aan. Voor wantjes en babymutsen van nog meer merken klik je hier.

Ook voor baby's is er genoeg keus.

De kers op de taart

Een winterjas is niet af zonder bijpassende accessoires. Liewood heeft een brede collectie (col) sjaals, mutsen en wanten. Net als Mini Rodini: mutsen, handschoenen en wanten van topkwaliteit. Voor baby’s kun je terecht bij 1+ in the Family, Konges Slojd en Quincy Mae.

Zoek je kleur en fun, dan moet je bij Bobo Choses, Ammehoela en Tinycottons zijn! En vergeet de thermolaarzen van En Fant niet. Houden voetjes gegarandeerd tot -10 graden warm!

Een winterjas is niet af zonder bijpassende accessoires.

Nog meer kinderkleding

Naast de mooiste jassen en outdoor accessoires vind je bij Kids Department nog meer toffe kinderkleding om je warm te houden. Lekkere sweaters (al dan niet gebreid), vesten en maillots. Veel items zijn van fleece of wol, waardoor de thermostaat best een graadje lager kan!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *