Iglo + Indi
Brand talk

New brand: Iglo + Indi

Iglo + Indi Iglo + IndiIglo + Indi

We hebben er weer een pareltje van een nieuw merk bij: Iglo + Indi. Straight from….. Iceland!
Ja, ja je leest het goed. Ook in het hoge, hoge noorden wordt toffe kidsfashion gemaakt. En oh, wat is het leuk! Makkelijk te dragen items met toffe illustraties. Natuurlijk in mooi op elkaar afgestemde nordic kleuren.
Dat Iglo + Indi een Scandinavische touch heeft is niet vreemd, Designer Helga (waarvan de de achternaam niet kunnen uitspreken, laat staan typen) deed haar opleiding in Kopenhagen. Haar IJslandse roots zien we aankomend seizoen terug in het gebruik van onder andere papegaaiduikers, zeearenden en vossen.
Alle items zijn handgemaakt van organisch katoen, wat ook wel zo fijn is voor het milieu. Verkrijgbaar vanaf 18 maanden tot en met 9 jaar. Nieuwsgierig? Neem hier een kijkje!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *