De leukste verjaardagscadeaus
Cool stuff inspiration

De leukste verjaardagscadeaus

Is jouw kleintje binnenkort jarig en ben je op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Missie geslaagd!
Voor veel ouders is de 1e of de 2e verjaardag een lastige. Kindjes zijn voor heel veel speelgoed nog te klein, terwijl je wel iets bijzonders wilt geven. Speciaal voor die leeftijd hebben we een paar toffe kado’s op een
rijtje gezet.
De leukste verjaardagscadeaus

Van links naar rechts:

 1. Gigi Blocks
  Top cadeau om de motoriek en ruimtelijk inzicht te stimuleren. De kartonnen blokken vouw je zelf in elkaar, waardoor een soort lego-blokken ontstaan. Deze blokken kun je op allerlei manieren in elkaar zetten en je maakt er de leukste (en grote!) creaties mee. Wat extra leuk is, is dat je de blokken zelf kunt inkleuren.
 2. Wishbone 3 in 1
  Inmiddels is ie al langer in ons assortiment, maar de Wishbone bike blijft een topper. De fiets kan op 3 manieren afgesteld worden: Als driewieler, als lage loopfiets en als hoge loopfiets. Zo kun je wel vijf jaar met een Wishbone vooruit. Dit jaar verschijnt er zelfs een trapperpakket, waardoor het echte fietswerk kan beginnen. De wishbone is er in een recycled etition (foto) en een houten variant. Geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 1,5 jaar.
 3. Wishbone Miniflip
  Een hobbelpaard en loopkarretje in één. Doordat je de onderkant makkelijk kunt omdraaien, kun je met de Miniflip meerdere kanten op. Kan je kindje nog niet los lopen, dan kan hij of zij lekker hobbelen. Doe je de wieltjes aan de onderkant, dan heb je een karretje waar ze achter kunnen leren lopen en lekker op kunnen rijden. Daarom is de Miniflip een topcadeau voor een eerste verjaardag! Je kunt de Miniflip samenstellen in de kleuren die je zelf wilt.
 4. Eerste eetsetje
  Voor een geboorte of eerste verjaardag is een eetsetje heel praktisch om te geven. Done by Deer heeft een kadopakket met daarin een bordje, kommetje, beker en bestek. Zowel in roze als blauw. Maar je kunt natuurlijk ook alles los kopen.
 5. Wobbel
  Tja, wat is het eigenlijk? Een balanceboard, opstapje, schommelstoel, tunneltje en ga zo maar even door. Voor volwassenen soms onbegrijpelijk, maar geef je kind een Wobbel en hij weet wel wat ie ermee moet doen! De wobbel is van hout gemaakt en kan tot 100 kilo dragen (!). De onderkant is meestal bekleed met vilt, zodat je vloer én de wobbel niet beschadigd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *