Let's meet the crew - Ronny
Nieuws

Let’s meet the crew – part 2

5 vragen aan: Ronny

In deel 2 van ‘Let’s meet the crew’ stellen we vijf vragen aan Ronny: een van de drijvende krachten achter Kids Department (en bovendien echtgenoot van Brenda).

Let's meet the crew - Ronny

 1. Je hebt Kids Department samen met Brenda opgezet. Wat is jouw rol hierin?
  We zijn begonnen met een webshop. Daarvoor heb ik vooral het technische werk gedaan. Toen later de winkel erbij kwam stond ik de meeste tijd in de winkel (Brenda werkte toen ook nog voor een baas en was niet fulltime beschikbaar red.). Omdat ik mijn eigen bouwkundig teken-en adviesbureau heb, kon ik dat combineren. Maar door de groei van beide bedrijven is dat onmogelijk geworden. Je zult mij daarom niet vaak in de winkel meer vinden, ik houd me achter de schermen bezig met de webshop, kassasysteem, administratie en automatisering. Nu werk ik zo’n 30% van mijn tijd voor Kids Department en 70% voor mijn eigen bureau.
 2. Je studeerde bouwkunde in Heerlen. Wat doet een Limburger in Den Haag?
  Ik ben inderdaad geboren en getogen in Limburg. Toen ik Brenda ontmoette ben ik al snel naar het westen verhuisd. En we zijn nooit meer weggegaan.
 3. Wat vind je het leukste aan werken bij Kids Department?
  Om het bedrijf door de jaren heen te zien groeien. We zijn als outlet webshop begonnen en liepen in het weekend heel veel events af om onze spullen te verkopen. En kijk waar we nu zijn: een professionele webshop en winkel. Mooi toch?
 4. Je werkt dus best veel. Heb je nog wel vrije tijd?
  Weinig. Eigenlijk ben ik altijd wel ergens mee bezig. Maar we nemen ook voldoende tijd voor elkaar hoor. Lekker met vakantie, dagjes weg of gewoon Netflix kijken. Ik houd van series als The Good Wife, Narcos en je kunt mij ook wakker maken voor een goede formule 1 race.
 5. Welke outfit zou je deze zomer voor jullie zoon Kian uitkiezen?
  Beslist een tanktop met de Denton short van I Dig Denim. Daaronder een paar toffe slippers of sneakers.

Volgende week in ‘ Let’s meet the crew’: Marloes

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *