Let's meet the crew - Marloes
Nieuws

Let’s meet the crew – Part 3

In deze derde editie van ‘Let’s meet the crew’ is het de beurt aan Marloes om 5 vragen te beantwoorden. Marloes is de jongste aanwinst bij Kids Department. Sinds 1 april staat zij op maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag in de winkel.

Let's meet the crew - Marloes

 1. Kun je jezelf even voorstellen?
  Ik ben dus Marloes, 31 jaar, ik woon samen met m’n vriend en zoontje in Oud-Rijswijk.M’n ontspanning vind ik in strijken – ja echt haha – . Verder vind ik uit eten gaan met m’n gezin, familie en vrienden heel fijn en ben ik een echte zon-liefhebber, dus laat de zomer maar komen!
 2. Hoe ben je eigenlijk bij Kids Department terecht gekomen?
  Mijn ouders wonen in Naaldwijk, wij in Oud-Rijswijk. Ik reed regelmatig langs Kids Department onderweg naar m’n ouders. Uit nieuwsgierigheid ben ik er een keer binnen gelopen en gelijk klant geworden, want wie kan al die “snoepjes” in de winkel niet weerstaan?! Mijn vriend en ik hadden tot voor kort een restaurant in de haven van Scheveningen. Ronny en Brenda kwamen daar wel ‘ns eten met hun zoontje Kian. Toen ik vertelde dat we het restaurant gingen verkopen, is zo het balletje een beetje gaan rollen en ben ik uiteindelijk bij Kids Department komen werken.
 3. Je hebt een zoontje, Tyler Dean. Hoe kun je zijn kledingstijl omschrijven?
  Stoer! Toen Tyler nog klein was, deed ik voornamelijk donkerblauw bij ‘m aan, naarmate hij ouder werd, werd het meer zwart, nu vind ik het leuk om dit te combineren met fel rood, bordeaux rood of een echte eye catcher met veel kleur.
 4. Waar haal je je inspiratie vandaan om kledingcombinaties te bedenken?
  Voor Tyler vooral vanaf instagram – volg me via @loesjehartjetyler – en vanaf pinterest, daar zitten we met Kids Department ook op trouwens. In de winkel word ik geinspireerd door Brenda, Lisette en Fleur, wat kan ik veel leren van de dames, helemaal leuk.
 5. Tip voor de klanten: welke basics mogen niet ontbreken in de kinderkledingkast?
  Voor de meiden vind ik de grijze Miss Ruby Tuesday jacket echt een must, geweldige jas.
  Voor de jongens vind ik qua basics alles van Little 10 days helemaal super, vooral de korte zwart/blauw-wit gestreepte jogging broek. Die overigens ook weer heel leuk voor de meiden kan, met een leuke tanktop. En voor de allerkleinsten vind ik Emile et Ida helemaal top, de zachte lieflijke kleurtjes, zo lief.

Volgende keer is het de beurt aan het ‘jonkie’ van Kids Department: Fleur.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *