Let's meet the crew - Brenda
Nieuws

Let’s meet the crew – part 1

Let’s meet the Kids Department crew
5 vragen aan: Brenda

Omdat ons team steeds verder groeit, willen wij je ook graag laten zien wie er nu precies voor en achter de schermen actief zijn. De komende weken zullen alle medewerkers voorbijkomen. We trappen natuurlijk af met 5 vragen aan …. Brenda, eigenaresse van Kids Department.

Let's meet the crew - Brenda

 1. Jij hebt Kids Department een aantal jaar geleden opgericht. Hoe ben je hiertoe gekomen?
  Eerlijk gezegd ben ik er min of meer ingerold. In eerste instantie ben ik in 2011 gestart met een outlet webshop in kinderkleding. Binnen 2 jaar voegden wij nieuwe collecties toe. Omdat we hier al snel in gingen uitbreiden hebben we uiteindelijk besloten om geen outlet meer te verkopen en verder te gaan met nieuwe collecties van toffe merken. Later is daar de winkel in Wateringen bij gekomen.
 2. Heb je altijd al in de mode gewerkt?
  Ik heb vanaf mijn 16de tot mijn 23ste bij de C&A gewerkt als bijbaan. Hier kon ik ook na mijn studie blijven werken maar ik heb er voor gekozen na mijn HBO studie Facility Management om ook in de facilitaire dienstverlening te gaan. Ik heb onder andere bij het Kurhaus gewerkt. Toen ik met Kids Department startte, werkte ik zelfs nog 3 dagen per week bij de Gemeente Den Haag. Mijn man Ronny stond toen veel in de winkel, nu is hij meer achter de schermen actief omdat hij ook nog een eigen bedrijf heeft.
 3. Waar houd jij je vooral mee bezig bij Kids Department?
  Eh ja, goede vraag. Ik hou me veel bezig met Instagram, het online klantcontact en de webshop. Daarnaast is de inkoop een groot deel van mijn werk en ben ik druk bezig met het structureren van Kids Department. Daarnaast probeer ik ook zoveel mogelijk in de winkel aanwezig te zijn.
 4. En in je vrije tijd?
  Ik moet eerlijk bekennen dat ik vrij weinig vrije tijd heb. Daar probeer ik nu wel verandering in te brengen. Maar tijd voor onze zoon van 8 maken we altijd. Dit houdt o.a. in: veel spelletjes spelen, samen huiswerk maken, lekker tv kijken en dagjes weg gaan.
 5. Wat is volgens jou een musthave aankomende zomer?
  Een musthave voor de meisjes vind ik toch wel de kniekousen. Je hebt ze tegenwoordig in allerlei soorten. En jongens moeten echt een spijkerjack of blouse in hun kast hebben. Deze kun je in iedere garderobe toepassen.

Volgende keer in ‘Let’s meet the crew’: Ronny.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *