Wishbone Mini Flip
New in

New In: Wishbone Mini Flip

Wishbone heeft een nieuw supertof product: de Mini Flip. Het is een loopwagentje, autootje en hobbelpaard in een. Geschikt vanaf 9 maanden en ideaal om je kleine achter te leren lopen. Het leuke is, dat je ‘m helemaal kunt samenstellen zoals jij dat wilt. Je kiest eerst de kleur basis (de onderkant), vervolgens de top (bovenkant) en de kleur wielen. Wij hebben een aantal standaard kleuren op voorraad, maar als je een andere samenstelling wilt, kunnen we deze altijd voor je bestellen. In de winkel staat een ‘demomodel’ waar je je kindje vast op kunt laten spelen.

Wij geven een exemplaar weg als kerstcadeautje (een rood-blauwe). Reageer op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/Kidsdepartment.nl/ of op het tekstwolkje boven dit bericht. Woensdag 21 december maken we de winnaar bekend en heb je ‘m voor de kerst in huis!

Wishbone Mini Flip

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *