Nobodinoz
Brand talk

Nobodinoz: zon uit Spanje

NIEUW: The Pure Line collection

We hebben weer nieuwe producten van Nobodinoz in de (web) shop. Naast de bekende printjes in allerlei kleuren, heeft Nobodinoz de Pure Line gelanceerd met prachtige neutrale items met de naam provence green, farniente yellow en dolce vita pink.
Het assortiment bestaat uit fijne slaapzakken in verschillende kleuren en maten, speelkleden en opbergmandjes die goed bij elkaar matchen. Nieuw zijn ook de houten dromenvangers in zwart wit en drie kleurtjes. Heel decoratief in de kinderkamer! Natuurlijk hebben we ook een grote collectie met verschoonmatjes, kussentjes, rugtasjes en slabbetjes. Om de tipi tenten en de Ibiza huisjes niet te vergeten!

Je shopt de producten van Nobodinoz hier: http://www.kidsdepartment.nl/nobodinoz.html

Nobodinoz

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *