nieuw seizoen
Blogs

Alles over het nieuwe seizoen

Nog even en de nieuwe herfst/wintercollecties komen er weer aan. Misschien moet je er in de zomer nog niet aan denken, maar het beloven weer fantastische collecties te worden. We trappen af met Bobo Choses, snel gevolgd door Piupiuchick. In deze blog vertellen we je alles over het nieuwe seizoen!

Sneakpeeks en new brands

Officieel mogen we nog niet heel veel laten zien van alle nieuwe collecties, maar een paar sneakpeeks willen we je niet onthouden!

sneakpeek
Met de klok mee: Piupiuchick, Tinycottons, Ammehoela, Charlie Petite, Bobo Choses

Ook hebben we aankomend seizoen een aantal nieuwe merken aan de collectie toegevoegd. Zo kun je je vast verheugen op de Nederlandse merken Charlie Petite, Koeka en Jenest. Voor schoenenliefhebbers komen de populaire sneakers van Veja en laarzen van LMDI in september. Ook nieuw: My Little Cosmo, Jelly Mallow en Lötie Kids.

Up is Down by Bobo Choses

Op 13 juli kun je klaar gaan zitten voor lancering nummer 1: ‘Up is Down’ van Bobo Choses. De collectie zal vast heel wat blije gezichten opleveren. Qua kleur gaat het alle kanten op, maar de designs zijn weer als vanouds. Onze favo printjes van deze collectie zijn beslist ‘Mr Mushroom’, boompjes, eendjes en eigenwijze muizen.

Door al die kleuren en printjes vinden klanten Bobo Choses soms wat lastig te combineren. Dat Bobo zich juist heel makkelijk laat mixen met andere merken gaan we je de komende weken laten zien via onze socials en nieuwsbrieven.

Zet in je agenda!

Een groot aantal lanceerdata is al bekend. In het schema hieronder zie je wanneer je welk merk online kunt verwachten. De week van 24 juli belooft een hele drukke te worden. Er zijn natuurlijk nog veel meer merken die zich niet aan vaste data houden. Houd daarom onze socials en nieuwsbrief in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn!

Alles over het nieuwe seizoen als eerste weten?

Via onze social media kanalen zullen we je de komende weken steeds updates geven over de nieuwe collecties. Zorg er daarom voor dat je ons volgt op Instagram, Facebook of TikTok. Elke week kun je op Insta een live video verwachten waarin we toffe combinaties laten zien. Wil je écht als eerste alles weten? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Je krijgt dan meteen een leuke korting!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *