Blogs

Bobo Choses doet het weer

Ja hoor: Bobo Choses lanceert weer als eerste de nieuwe AW21/22 collectie. Neem maar van ons aan: ben je Bobo fan, dan maakt je hart beslist een sprongetje! Want wat is deze collectie leuk. ‘Talking Bobo’ neemt je mee naar de good old times met prints en teksten waar Bobo Choses zo bekend mee is geworden.

Let’s talk Bobo

Bobo sweater

Met het thema ‘Talking Bobo’ wil Bobo het échte Bobo Choses gevoel overbrengen. Een gevoel dat (volgens Bobo) alleen kinderen begrijpen. Fantasievol, logisch, zonder tijdsbesef en met respect voor anderen. En dat brengt Bobo Choses op geheel eigen wijze in beeld. Met lekker veel grafische vormen en illustraties van theekopjes, grappige vogels en hondjes. En de kleuren? Het zijn er genoeg en allemaal even prachtig!

Bobo Choses is de duurzaamste

Bobo Choses broek

Bobo Choses is een voorloper op het gebied van duurzaamheid. Vrijwel alle gebruikte stoffen zijn organic, maar Bobo doet ook aan recycling en upcycling. De basiscollectie is zelfs gemaakt van items uit vorige collecties! Ook het verfproces gebeurt met milieuvriendelijke (natuurlijke) verf en voor het waterdicht maken van jassen gebruikt Bobo Bionic-Finish (zonder schadelijke stoffen). Tijdens het productieproces wordt verder zo min mogelijk water verspild.

Hoe valt de collectie?

Bobo Choses sweaters

Voor ons is het altijd lastig vooraf te bepalen hoe een collectie valt. Vooral omdat er de afgelopen jaren nogal wat verschillen in zaten. Afwijkende maatvoeringen vermelden we meestal bij het artikel, maar twijfel je, neem dan gerust contact met ons op!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *