Blogs

Bobo Choses for President

De nieuwe collectie van Bobo Choses staat online. En wat worden we hier weer blij van! ‘For President’ is het thema. De timing van de collectie kon niet beter gezien de ontwikkelingen rondom de verkiezingen in de VS. Maar bij Bobo draait het niet om ‘volwassen’ politici. Kids zijn aan zet. Want wat zouden kinderen doen als ze president waren?

Oude en nieuwe bekenden

Een paar printjes uit de nieuwe Bobo Choses kinderkleding collectie zijn uit de oude doos gehaald. Zo komen de tulpen en tomaten weer terug de ’to make a garden collectie’. En de symmetrische vormen die we zagen in de ‘Neverending summer’ collectie (je weet wel, met Jane Goodall en de bananen). Zelfs de lettertypes uit ’the happysads’ komen terug. Maar ook de oogjes uit de laatste campagne zien we op jurkjes, shirts en rokjes verschijnen. En natuurlijk is alles weer uitgevoerd in lekker vrolijke kleurtjes!

Bobo Choses kinderkleding
De ‘oogjes’ print is weer terug!

Alles organic

Bobo Choses benadrukt dit keer extra dat alle items organic zijn. Dat ze bezig zijn met duurzaamheid en het belang van het milieu voorop stellen, wisten we al even. Alle collecties worden in nabijgelegen fabrieken geproduceerd, in Spanje, vlakbij de Middellandse Zee. Als je zo’n inspiratiebron hebt (sun, sea and fun), snappen wij wel waar alle vrolijke kleuren en designs vandaan komen…

Bobo Choses kinderkleding
Joggers, croptops en vesten: ‘For President’ has it all.

De hamvraag: hoe valt het?

De ‘For President’ collectie is er al voor baby’s tot en met 10-11 jaar. Over de maatvoering kunnen we het volgende vertellen. De sweaters uit deze collectie vallen wat korter en wijder. De t-shirts zijn er in aangesloten (ribstof) modelletjes en boxy fit formaat. Deze vallen wat kleiner. Mocht je toch nog twijfelen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Bobo Choses for baby
De babylijn is zooo lief!

Hoe combineer ik Bobo Choses?

Voor alle collecties van Bobo Choses gelden eigenlijk geen combinatieregels. Alle items zijn op elkaar afgestemd en kunnen prima met elkaar gedragen worden. Wij geven er persoonlijk de voorkeur aan Bobo te combineren met een wat rustiger merk, zoals Mingo, Phil & Phae of Repose AMS. Hoe je Bobo ook mixt en matcht, je hebt gegarandeerd een toffe outfit!

—> shop Bobo Choses hier

Natuurlijk staan wij altijd voor je klaar om je te adviseren over de maten of combinatietips te geven. Je bereikt ons het beste via Instagram, What’s App of de mail.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *