Blogs

18 x last minute Sint kado’s

Zijn jouw kleintjes ook al in de ban van Sinterklaas? Dit jaar gaat 5 december zeker anders-dan-anders verlopen, maar gelukkig mag dat de pret niet drukken. Zoek je nog toffe kadootjes? Check dan deze blog. Als je nu bestelt, heb je het nog voor 5 december in huis!

1. Lekker leerzaam

2. Voor beauty Queens

3. Dino’s zijn altijd goed

4. Knuffelen maar!

5. Voor de allerkleinsten

6. Voor de praktische Sint

We pakken graag voor je in

Mocht je nu nog niets hebben gevonden, via deze link vind je nog meer kadotips.
Als je dan dat ultieme kadootje hebt gekocht, moet je vaak nog op zoek naar inpakpapier. Doe geen moeite, wij pakken het graag voor je in. Geef bij je bestelling aan of het voor Sint of kerst is en het wordt geregeld!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *