Blogs

Shop the Look – winterjassen

Het is volop herfst en de winter is in zicht. Dus hoog tijd om een lekkere winterjas aan te schaffen. In deze ‘shop the look’ hebben we een aantal hele leuke op een rij gezet. Natuurlijk hebben we er nog veel meer in onze shop. Je vindt ze hier.

De zachtste jassen

Net als vorig seizoen, kunnen we niet meer om de fake-fur trend heen. Veel merken zoals Bobo Choses, Mini Rodini en Ammehoela hebben ze in de collectie. Ook teddy-jassen zijn helemaal hot. Die van House of Jamie zijn er ook voor de allerkleinsten.

Bobo choses fake fur
Joy draagt hier een vrolijke fake fur jas van Bobo Choses met daaronder een sweater van Longlivethequeen. De wijdere corduroy broek is van BonMot.
Bobo choses teddy
Een zachte jas kan natuurlijk ook voor de boys. Deze van Bobo Choses is wel meer geschikt als tussenjas, maar o-zo stoer. Wat dacht je van de toffe hoodie van Play Up en de combinatie met de jeans van Maed for Mini?
ammehoela bontjas
Ook een lekkere winterjas voor kleine diva’s: Deze van Ammehoela is een echte eye catcher. Je draagt hem lekker simpel met een jeans en een colletje.

Jassen voor écht guur weer

Als het dan echt hartstikke koud wordt, kies dan een winterjas van Mini Rodini of Tinycottons. Deze zijn gegarandeerd water- en winddicht. Kortom: oerdegelijke winterjassen. Het leuke is, dat ze ook nog eens gemaakt zijn van PET flessen, wat weer hartstikke goed is voor het milieu.

Mini rodini pinguin winterjacket
De pinguin jas van Mini Rodini is dit jaar grijs. De ‘bont’ kraag en capuchon kunnen er vanaf. Brandon draagt hier een lekker broekje van Blossom Kids en een sweater van Maed for Mini.
Tinycottons foxes padded jacket
Deze padded jacket van Tinycottons is wat langer, dus houdt de bovenbenen ook lekker warm. De kraag kan eraf en de winterjas is volledig waterdicht. Kenz draagt ook een dungaree en een longsleeve van Tinycottons.
Mini Rodini padded jacket fur elise
Ook zo’n lekker warme winterjas: deze padded jacket van Mini Rodini. Fijne neutrale kleur met grappige illustraties. En wat dacht je van de combinatie met de leopard dress?

De wolligste winterjassen

Een wollen jasje is altijd goed. Wij hebben er een aantal met een percentage echt wol, maar ook met een ‘wol-look’. Wat velen niet weten, is dat deze jasjes wel degelijk waterdicht zijn. Het duurt namelijk heel lag voordat wol vocht absorbeert. Bovendien heeft wol een warmteregulerende functie. Daardoor voelt een wollen winterjas, ongeacht de temperatuur altijd comfortabel aan.

Ammehoela wollen jas
Deze jas van Ammehoela bestaat uit 30% wol en is lekker gevoerd. Een perfecte jas voor de winter! Op het broekje van Mingo draagt Brandon een sweater van Blossom Kids en een colletje van Mingo.
Ammehoela wollen regenjas
Pricture perfect! Deze winterjas is een topper, want deze wol-look jas is ook nog eens waterdicht. Door de ritssluiting is hij makkelijk aan en uit te krijgen. De laarzen zijn van Bergstein.
Sproet en Sproet wollen jas
Nog zo’n schatje: de geruite wollen jas van Sproet en Sprout. Het jasje bestaat voor 20% uit wol en is waterafstotend. En met zo’n heerlijk warme muts maak je het helemaal af!

Nog een paar leukerds uit de Kids Department shop

Bovengenoemde winterjassen kun je allemaal shoppen bij Kids Department. Je maakt de jas helemaal af met een lekkere sjaal of muts, die je ook bij ons in de shop vindt.

In onze webshop kun je eenvoudig online bestellen, en heb je je pakketje snel in huis. We verzenden zowel in Nederland als België, en bij bestellingen vanaf € 100,00 verzenden we zelfs gratis!

Neem contact met ons op voor vragen of advies, we helpen je graag verder!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *