Nieuws

Even Voorstellen ….. (1)

Bij al onze bestellingen sturen wij een persoonlijk bedankbriefje, maar soms is het fijn een gezicht te hebben bij de naam die erop geschreven staat. Daarom stellen we in deze serie de ‘dames van Kids Department’ aan je voor. En omdat onze kids vaak model staan voor shoots, kun je meteen zien wie nou eigenlijk bij wie hoort. De beurt is aan Marit, die je op maandag, vrijdag en soms een zaterdag in de winkel kunt tegenkomen.

Marit en Linn

Personalia Marit

Naam: Marit
Mamma van: Linn (12) & Fedde (8)
Vrouw van: Sjoerd
Woonplaats: Hoek van Holland
Huisdier: poes Tiësto

Wat zijn je werkzaamheden bij Kids Department? 
Ik ben vooral op de winkelvloer te vinden. Graag help ik onze klanten aan mooie nieuwe sets. Daarnaast zorg ik ervoor dat alle webbestellingen verstuurd worden. Mijn passie is om te stylen en te zorgen dat de winkel er elke weer top en vernieuwend uitziet.

Omschrijf jezelf in 3 zinnen.
Ik ben sociaal, een harde werker en ik hou van gezelligheid.

Herken je jezelf in je kinderen?
Linn is echt haar vader en Fedde is veel meer mij.

Hoe zit het met het gevoel voor fashion van Linn?
Haha… Linn heeft haar eigen mening, maar ik sta gelukkig nog steeds aan het roer.

Wat doen jullie graag samen?
Shoppen, naar het strand en sushi eten.

Nog een paar korte vragen
Favoriete merk van jou: MINGO
Favoriete item van Linn: flared broeken en jurken
No-go: voetbal tenue en lichtjes schoenen
Absolute must have: goede jeans en animalprints

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *