Events

We gaan weer stylen!

Vanwege de Corona maatregelen hebben wij het styling event geannuleerd.

Het is weer zover! Op zaterdag 4 april gaan we weer stylen in de winkel.

Aangezien de lente er aankomt is het tijd om de kledingkast weer aan te vullen. Daar kunnen wij je natuurlijk bij helpen! Want inmiddels zijn alle zomercollecties compleet.
Dus ben je benieuwd wat jouw kindje het beste staat, kom dan gezellig langs voor een privé styling sessie met één van onze medewerkers. Samen gaan we van een door jou uitgezocht item afstylen tot een complete outfit. En als kers op de taart mag je kleine op de foto. Topfotografe Alina Krasieva is aanwezig om de mooiste foto’s te maken (welke je natuurlijk na afloop ontvangt).

Inschrijven

Een stylingsessie duurt maximaal een half uurtje en is geheel gratis. Je kunt je inschrijven via de mail (lisette@kidsdepartment.nl). Geef daarin de na(a)m(en) van je kind(jes) aan, leeftijd, je mobiele nummer en je voorkeur voor de ochtend of de middag.
Na ontvangst van je aanmelding gaan wij de sessies zo snel mogelijk inplannen en ontvang je van ons een bevestiging met het tijdstip.

Let op: er is altijd veel animo voor de stylingsessies. Schrijf je daarom zo snel mogelijk in via lisette@kidsdepartment.nl.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *