Mingo
Events

Join our Mingo event

mingo
Op zaterdag 3 februari om 12.00 uur lanceert Mingo haar zomercollectie. Omdat wij zo’n fan zijn van dit fantastische merk, organiseren we samen met Manon Laarhoven (www.justbymanon.nl) een speciaal evenement in de winkel. Manon laat je zien hoe je Mingo items kunt mixen & matchen. Er zijn dan ook veel andere zomercollecties binnen zoals Mini Rodini en Tinycottons, dus het wordt een groot styling feest, waar niets te gek is!
Ennnnn…de eerste 20 klanten ontvangen bij aankoop van minimaal 75 euro aan Mingo items, een black & white striped sjaal kado.
Reden genoeg om zaterdag 3 februari langs te komen. Je hoeft je niet aan te melden, da’s wel zo makkelijk.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *