Cool stuff inspiration

De leukste kerstkado’s

De Sint is het land weer uit, dus tijd om wat leuks onder de kerstboom te leggen. Omdat wij altijd uitgebreid Sinterklaas vieren, zijn de kerstkadootjes meestal wat kleiner. Maar niet minder leuk! En ze liggen natuurlijk al van tevoren mooi ingepakt onder de boom, dus het is voor de kinderen een hele uitdaging er vanaf te blijven en te wachten tot kerstavond!
Voor jullie hebben we een aantal topcadeaus geselecteerd in verschillende prijsklassen. Onder aan de afbeelding vind je de linkjes.

kado kerst

V.l.n.r. Wobbel, croco knuffel, puzzel, lunchboxes, drinkflessen, antislipsokken, XL kleurplaat, viltstiften, prenten– en zoekboeken.

Bekende lifestyle merken uit ons assortiment zijn Petit Monkey, Liewood, Sticky Lemon en voor de meiden Rosajou en Mimi & Lula. Maar natuurlijk is er nog veel meer. Alle kadootjes vind je op onze speciale pagina.
Wil je liever iets van kleding geven, dan ben je bij Kids Department natuurlijk ook aan het juiste adres. Onze collectie bestaat onder andere uit Bobo Choses, Mini Rodini, Maed for Mini, CarlijnQ, Ammehoela enz. een overzicht van alle merken vind je hier.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *