styling event
Events

Styling Event: schrijf je nu in!

Op zaterdag 29 september organiseren we weer een styling event. Het team van JustbyManon is dan van 09.00 – 16.00 uur aanwezig in onze winkel om nieuwe, verrassende outfits voor jullie kids samen te stellen. Ook hebben we de dames van House of Jamie bereid gevonden mee te stylen en je van alles te vertellen over dit toffe merk. Als kers op de taart wordt er ook een toffe foto gemaakt, die je natuurlijk na het event ontvangt. En dat allemaal gratis en voor niets!

styling event

Aanmelden

Wil je bij het styling event aanwezig zijn, meld je dan aan via lisette@kidsdepartment.nl. Geef de naam van je kind(jes) door, leeftijd en of je liever in de ochtend of middag wilt komen. En natuurlijk je telefoonnummer. Wij gaan dan aan de slag met de planning en ontvang je een paar weken later een bevestiging met het precieze tijdstip. Doordat het aantal aanmeldingen altijd enorm groot is, kunnen we het door jou gewenste tijdstip en plaats helaas niet garanderen. Wees er snel bij, want vol = vol.

Een paar praktische zaken

Nog even een paar dingen op een rij waar je rekening mee moet houden:
– Als het styling event is volgeboekt, zetten we je op de reservelijst;
– Wij vragen een verklaring te ondertekenen waarbij je Kids Department en Justbymanon toestemming geeft de foto’s te mogen gebruiken voor o.a. social media;
– Nadat je aanmelding is bevestigd, kan er niet meer in de planning geschoven worden;
– Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, graag van te voren afmelden (bij een no-show word je uitgesloten van een volgende deelname);
– In verband met drukte in de winkel vragen wij je met maximaal 2 volwassenen te komen.

Wij hebben er weer zin in en hopen je te zien op 29 september!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *