Blogs,  Cool stuff inspiration

Ready for Christmas?

De feestdagen staan weer voor de deur. Gezellig, met z’n allen bij elkaar kerst vieren met heel veel kaarsjes en lichtjes. Wij houden ervan, heerlijk!
Maar zo’n feestje vergt natuurlijk wel de nodige voorbereidingen. Elk jaar weer zijn we bezig met de vraag ‘wat maak ik met het kerstdiner?’ en ‘wat trekken we aan?’. Met het kerstdiner kunnen we je niet helpen, maar met de outfit wel!

3 x feest voor meiden

Bij het samenstellen van de outfit gaan we voor praktisch en duurzaam. We gaan namelijk uit van één item, dat je zowel met de feestdagen op een feestelijke manier kunt dragen. En we stylen hem op nog 2 manieren. Leuk voor als de school weer begint. Want om een feestoutfit te kopen en vervolgens niet meer te dragen is toch zonde?

feest voor meiden

Voor de meiden nemen we als basis een corduroy jurkje van Soft Gallery in diep wijnrood. Voor kerst maak je je outfit meteen al superfeestelijk met een glittermaillot. MP Denmark en Ewers hebben er lekker veel in de collectie. Een vestje past ook altijd prima in een feestoutfit, zoals die van CarlijnQ hierboven. En vergeet voor meisjes vooral de accessoires niet! Het mag best allemaal glitter en glamour zijn. De leukste speldjes, diademen en tasjes vind je bij Mimi & Lula.

 

Sportief-chique for boys

Voor jongens is het samenstellen van een feestoutfit altijd een grotere uitdaging. Omdat wij niet zulke jasje-dasje types zijn, gaan we voor stoer en comfy met een klassieke twist. Uitgangspunt is de ribblouse van Soft Gallery (die er ook in het wijnrood is trouwens). Met een bordeauxrode jogger en lekker shirt kun je hem zo met kerst dragen. Groen is ook een topcombi, zoals in outfit 2 met de chino van Tinycottons. En ga je voor helemaal relaxed, dan is outfit 3 heel fijn en lekker kleurrijk. Je maakt de outfit altijd af met een paar toffe sneakers, zoals die van Vans. Geschikt voor elke gelegenheid.

feestoutfit jongens

Meer feestdageninspiratie

Natuurlijk hebben we naast de outfits hierboven nog veel meer moois in de shop. CarlijnQ heeft een feestdagencollectie uitgebracht. En de feestrokken van Maed for Mini en MarMar Copenhagen zijn fantastisch. In ons online magazine vind je nog veel meer feestdagen inspiratie. Of kijk eens op de party-pagina van onze website. Daarop hebben we alle feestelijke items voor je op een rijtje gezet. En weet je wat ook handig is: alle feestitems zijn nu in de sale!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *