Blogs,  Brand talk,  New in

Nieuwe merken voor de winter

Een nieuw seizoen betekent ook weer nieuwe merken. En wat zijn we blij met de pareltjes die we aan ons assortiment hebben toegevoegd. Uiteraard allemaal passend in de stijl van onze shop én verantwoord geproduceerd. En we gaan weer lekker internationaal met Scandinavische klassiekers, Spaanse designs, Nederlandse alpaca’s en een Poolse verrassing. Benieuwd geworden? We presenteren ze graag aan je.

Twee Spaanse schonen

Dat Spaanse merken steeds harder aan de weg timmeren, bewijzen onze twee nieuwe merken BonMot en The Campamento. Volgens eigen zeggen maakt BonMot  ‘positive fashion’. Daar zijn wij het helemaal mee eens. Alle collecties van het Spaanse BonMot zijn 100% duurzaam en gemaakt van eco-katoen en organische kleuringen, waardoor een zacht kleurbeeld ontstaat. En laat dat nou net helemaal van nu zijn!
The Campamento is een gloednieuw merk in kidsfashionland. Als je het design en gebruik van materialen bekijkt, weet je meteen dat je met The Campamento een organic Spaans merk in huis hebt. Deze winter komen ze met hun tweede collectie die verrassend en draagbaar tegelijk is. Wat ons betreft is The Campamento een blijvertje!

the campamento

 

Een vleugje Scandinavië

Terug van weggeweest: de jeans van I Dig Denim. Of je nou model Alabama, Bruce of Arizona kiest, je hebt altijd een perfecte basic in huis. Naast de (basis) jeanscollectie lanceert I Dig Denim ook seizoenscollecties. En dat is precies wat je van een Scandinavisch merk verwacht: minimalistisch in ingetogen kleuren. Dat maakt IDD een perfect merk om lekker te mixen en te matchen.
Dat we eindelijk MarMar Copenhagen in de collectie hebben, zal bij heel veel klanten een ‘Yeah’ veroorzaken. Naast de tijdloze basics (de MarMar leopard print is inmiddels al een klassieker) zijn de collecties prachtig. Mooi afgewerkt en stijlvol. Precies zoals we van Scandinavische merken gewend zijn.

 

Hollandse roots

Ook in ons eigen kikkerlandje draait de kindermode industrie gestaag door. Allemaal zetten ze goed in op duurzaamheid en kwaliteit. Als je een merk zoekt met een bijzonder verhaal, dan moet je beslist bij Hats over Heels zijn. Alle mutsjes en sjaals zijn handgemaakt in Nepal en Peru. Die landen zijn bewust gekozen omdat ze daar de beste kwaliteit Alpaca wol produceren en de meest professionele brei-ateliers hebben. Doordat baby-alpaca wil wordt gebruikt, zijn alle items super zacht en aaibaar!
Daily Brat is een fijn Nederlands merkje met heerlijke items in basic kleurtjes. De collecties wisselen regelmatig, dus er is altijd wel iets nieuws te vinden. Alles wordt in Portugal gemaakt, met gebruik van zoveel mogelijk organic stoffen. De collecties beginnen bij 6 maanden tot en met 6 jaar.

Een uitsmijter uit Polen

Bij het zien van de collecties van Kids on the Moon zul je versteld staan van de herkomst van het merk. Geen Spaanse of Portugese roots, maar 100% Pools. Zoals Kids on the Moon komen we ze niet zo vaak tegen: mooi op elkaar afgestemde collecties met een speelse twist. Kids on the Moon is verkrijgbaar vanaf maat 2 tot en met 10.

kids on the moon

Vergeet de klassiekers niet

Naast deze nieuwe merken heeft Kids Department natuurlijk een groot aantal bekendere kinderkleding merken in de collectie. Bobo Choses, Mini Rodini en Maed for Mini. Om je outfit af te stylen zijn basic merken als Mingo en Phil&Phae heel geschikt. En vergeet de accessoires niet: sokken van MP Denmark, maillots van Ewers en sneakers van Vans. Alles vind je in onze webshop, waarin je kunt zoeken op merk, maat en zelfs kleur. Je kunt hier een kijkje nemen >>>

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *