Acties,  Blogs,  Events

5 jaar Kids Department!

Op 21 augustus bestaat de stenen winkel van Kids Department precies 5 jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Dat gaan we de hele maand september doen. Met alleen maar leuke acties…

kids department 5 jaar

Style-je-kids-event

 Op 5 oktober organiseren we een style-je-kids-event 3.0. Instamamma’s Inge (@mom.andthreeboys) en Maaike (@foursmallrebels) komen de hele dag naar de winkel om zoveel mogelijk kids in een nieuwe outfit te steken. Topfotografe Alina Krasieva, die verantwoordelijk is voor al onze prachtige fotoshoots, zal alle foto’s maken, die iedereen natuurlijk na afloop krijgt.
Ennnn… er is die dag heel veel lekkers, we lakken nageltjes gaan make-uppen met het nieuwe merk Rosajou, er zijn goodies en we geven Pop Cutie kettinkjes en een set van Ammehoela weg.
Reden genoeg om lekker langs te komen!

Lijkt het je leuk om mee te doen, dan kun je je inschrijven via de mail: lisette@kidsdepartment.nl. Vergeet daarin niet je naam, de naam van je kind(eren), leeftijd je voorkeurstijd (ochtend of middag) en telefoonnummer te vermelden. Het aantal plekjes is beperkt dus meld je snel aan.

kinderkleding

Een gloednieuw magazine

In de feestweek publiceren we ook weer een gloednieuw online magazine. Dit keer met de leukste najaarscollecties en inspiratie. Ook vind je interviews en speciale aandacht voor 5-jarige instakids. Verder staat het magazine bol van de acties, dus deze mag je niet missen!

Prijzencircus

Heel veel leveranciers willen het 5-jarig feestje met ons meevieren. Daarom mogen we namens een groot aantal merken kadootjes weggeven. Er zitten zelfs hele sets bij. Een tip van de sluier: Mini Rodini, Phil & Phae, Ammehoela, Soft Gallery, Mingo en Sproet en Sprout doen onder meer mee…. Houd vooral onze social media Instagram en Facebook in de gaten!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *