Winterjacks met glans
Trends

Winterjacks met glans

Misschien heb je er al eentje op het oog, maar ben je er nog niet helemaal uit. Om je te helpen, zetten we in een paar blogs de leukste winterjassen voor je op een rijtje. Vandaag beginnen we met de meiden. Net als vorig seizoen blijven de bombers in. Logisch, want juist nu in de herfstmaanden is een bomberjasje lekker en niet de dik of te dun. Wij hebben een paar prachtig gekleurde van Scotch R’Belle in het assortiment.

Winterjacks met glans

Zijn de Scotch jasjes nog iets te simpel voor je, kies dan de zuurstok roze van Soft Gallery. Beslist dat je dochter dan opvalt!
Zoek je liever een ander model, dan heeft Scotch ook een prachtig unisex donsjack in de trendkleuren van dit seizoen (army groen en bordeaux rood). Leuk detail zijn de afgewisselde glanzende en matte stoffen. Finger in the Nose heeft ook zo;n model, die nog meer opvalt. Brons, zilver en goud worden gecombineerd in een jas! Is dat je te veel, dan draai je de jas gewoon om. Twee jassen in een dus!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *