Baby must haves
Cool stuff inspiration

Baby must haves

Naast een uitgebreide kledingcollectie voor pasgeborenen hebben wij ook een groot aantal items voor je baby-uitzet en kraamkado’s in het assortiment. Nieuw in de shop is het merk Lodger, met mooie slaapzakken, swaddles en speendoekjes in Scandinavische stijl. Ook de babyboeken van Design Letters zijn een absolute must, net als de trendy melamine bekers. Done by Deer’s babycollectie is zeer uitgebreid; van knuffels tot melamine servies, swaddles en babynestjes. En vergeet de bad- en bijtspeeltjes van Oli & Carol niet. Diertjes, autootjes, eendjes en bijtringen in allerlei kleuren. En tot slot de -altijd goed- nachtlampjes van
A Little Lovely Company. Dat wordt een leuk feestje!

Baby must haves

Van links naar rechts:
Wrapper van Lodger
Babyboek van Design Letters
Swaddle van Carlijn Q
Knuffel Done by Deer
Kousen Mingo
Speelbal Oli and Carol
Lodger speendoekje
Nachtlampje A Little Lovely Company
Romper Little Indians

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *